Navigation
.
Beschrijving

Pierre Wind boeken?

Wilt u Pierre Wind boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Pierre Wind direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen, waaronder ‘De Zilveren garde’.

Uit zijn pannen en potten komen, naast reguliere kookkunst, gerechten zoals mosterd-sambalijs, zuurkoolijs, vruchtenhagel-uiencompôte, gamba’s en vanillevla en erwtensoep met marsepein.

In samenwerking met het Trimbos-instituut is hij verantwoordelijk voor het concept ‘Happy Drinks’. ook is Pierre Wind al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van didactische smaaklessen, die op basisscholen worden gegeven.

Pierre Wind is daarnaast een veel gevraagd spreker op scholen en congressen over thema’s als onderwijs en voeding.

Pierre verzorgt onder andere kookworkshops, kookdemo’s, lezingen op maat en presentaties.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Chazia Mourali, geboren op 30 september 1963 te Parijs, is een Nederlandse televisiepresentatrice.

De Wereld Draait Door, Een vandaag, Met het Oog op Morgen, NCRV's Lunch op Radio 1, Een Goede Morgen met op Radio 4. Het zijn een paar radio- en televisieprogramma's die Chazia de afgelopen jaren hebben uitgenodigd als gast. Niet om over zichzelf te spreken. Daar heeft ze in de loop der jaren als RTL presentatrice genoeg ervaring mee opgedaan. Ch...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...
Piet: wie kent 'm niet? Met de intussen legendarische woorden:"Oan't moarn, tot morgen", sluit hij dagelijks zijn veelbekeken weerpraatje op lokatie af bj SBS-6.

Wat niet heel Nederland weet: ook op de Friese televisie- en radioomroep is de populaire collega van Erwin Krol, Reinier van den Berg en John Bernard dagelijks te horen en te zien. In zijn moederstaal natuurlijk en ook daarin is deze weerman uniek!

Een echte Fries dus! Dat onderst...
Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.Media Hij presenteerde tussen 2001 en 2016 acht verschillende televisieprogramma’s en schreef 10 k...
Daniël Dekker (8 april 1960) werkt na zijn middelbare schooltijd geruime tijd bij een bank, waarna hij in 1980 actief betrokken raakt bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

De inmiddels ervaren dj stapt dan over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze werkkring voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald.

Daniël is tm Augustus 2020 eindredacteur radio bij de AVROTROS. Iedere zaterda...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’

In 2008 wordt RTL5 de zender waar De...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Topchef Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse rasondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelfs 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien.

Naast succesvol in de horeca is hij de afgelopen decennia niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Op zijn geheel eigen wijze helpt hij ondernemers waar hij kan, laat hij zien dat vakmanschap begint bij goede prod...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top