Navigation
.
Beschrijving

Pierre Wind boeken?

Wilt u Pierre Wind boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Pierre Wind direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen, waaronder ‘De Zilveren garde’.

Uit zijn pannen en potten komen, naast reguliere kookkunst, gerechten zoals mosterd-sambalijs, zuurkoolijs, vruchtenhagel-uiencompôte, gamba’s en vanillevla en erwtensoep met marsepein.

In samenwerking met het Trimbos-instituut is hij verantwoordelijk voor het concept ‘Happy Drinks’. ook is Pierre Wind al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van didactische smaaklessen, die op basisscholen worden gegeven.

Pierre Wind is daarnaast een veel gevraagd spreker op scholen en congressen over thema’s als onderwijs en voeding.

Pierre verzorgt onder andere kookworkshops, kookdemo’s, lezingen op maat en presentaties.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...
Chazia Mourali, geboren op 30 september 1963 te Parijs, is een Nederlandse televisiepresentatrice.De Wereld Draait Door, Een vandaag, Met het Oog op Morgen, NCRV's Lunch op Radio 1, Een Goede Morgen met op Radio 4. Het zijn een paar radio- en televisieprogramma's die Chazia de afgelopen jaren hebben uitgenodigd als gast. Niet om over zichzelf te spreken. Daar heeft ze in de loop der jaren als RTL presentatrice genoeg ervaring mee opgedaan. Chazia is weer terug bij haar geliefde journalistieke wortels.
Loretta is natuurlijk vooral bekend als presentatrice van het RTL nieuws, maar veel mensen hebben haar inmiddels ook leren kennen als een vervent natuurliefhebber, een groot dierenvriend en een buitengewoon geïnteresseerd en hartelijk mens. Zoals Gordon in Boulevard verklaarde: ‘als Loretta lacht gaat de hemel open’. Toch weet ze al die goedlachsheid goed te combineren met groot vakmanschap, bijvoorbeeld bij het inspreken van voice-overs, bij het...
Daniël Dekker (8 april 1960) werkt na zijn middelbare schooltijd geruime tijd bij een bank, waarna hij in 1980 actief betrokken raakt bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam. De inmiddels ervaren dj stapt dan over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze werkkring voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald.
Anita Witzier is bekend als presentatrice van een breed scala aan programma’s. Zo presenteert ze voor KRO-NCRV programma’s als Anita Wordt Opgenomen, De Reünie en Voor wie steek jij een kaarsje op?. Eerder presenteerde ze onder andere Memories, Dokters vs Internet, Mag Dat?!, Blootgewoon, Hier slapen jullie en De Leukste Jaren.
Johan Derksen, directeur en hoofdredacteur van Voetbal International en Sport International, geniet vooral bekendheid als voetbalanalyticus van het Talpa-televisieprogramma Veronica Inside. Hij werd op 31 januari 1949 geboren in Heteren en speelde betaald voetbal voor Go Ahead, Cambuur, Veendam, Haarlem en MVV.

Als journalist begon hij bij de Noord-Ooster, via Het Nieuwsblad van het Noorden belandde hij begin 1977 bij Voetbal International. D...
Topchef Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse rasondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelfs 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien.Naast succesvol in de horeca is hij de afgelopen decennia niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Op zijn geheel eigen wijze helpt hij ondernemers waar hij kan, laat hij zien dat vakmanschap begint bij goede producten en apparatuur en is hij als geen ander in staat consumenten unieke smaak en producten te laten ervaren.
Publiekslieveling Robert ten Brink is naast presentator voor televisie (RTL) ook een bijzonder graag geziene gastheer tijdens feestelijke of zakelijke programma's in het land. Naar 'Lotto Weekend Miljonairs' keken destijds meer dan een miljoen mensen, maar het CV van de meest populaire televisievader kent een lange rij van successen.

Robert ten Brink is geboren op 20 oktober 1955 in Amsterdam. De presentator is al jaren niet meer weg te denken...
Cornald Maas (1962) is televisiepresentator en schrijver. Hij presenteert het programma Volle Zalen, waarvoor hij gedurende een langere periode theatericonen op weg naar een voorstelling volgt. Ook presenteert hij al tien jaar live vanaf het theater- en muziekfestival ‘Oerol’. Verder kennen veel mensen Cornald van het Eurovisie Songfestival, waar hij sinds 2004 het commentaar voor doet. Eerder presenteerde hij acht jaar lang het live kunst- en cultuur tv-programma ‘Opium’ en het gala rondom de uitreiking van de Gouden Televizier Ring 2011.
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top