Pierre Wind boeken?
Wilt u Pierre Wind boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.
Pierre Wind direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.
Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen, waaronder ‘De Zilveren garde’.
Uit zijn pannen en potten komen, naast reguliere kookkunst, gerechten zoals mosterd-sambalijs, zuurkoolijs, vruchtenhagel-uiencompôte, gamba’s en vanillevla en erwtensoep met marsepein.
In samenwerking met het Trimbos-instituut is hij verantwoordelijk voor het concept ‘Happy Drinks’. ook is Pierre Wind al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van didactische smaaklessen, die op basisscholen worden gegeven.
Pierre Wind is daarnaast een veel gevraagd spreker op scholen en congressen over thema’s als onderwijs en voeding.
Pierre verzorgt onder andere kookworkshops, kookdemo’s, lezingen op maat en presentaties.
Prijs op aanvraag.