Boek een artiest

Patricia van Haastrecht

ARTIESTEN
Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht gaat niet alleen vanaf nu verder onder de naam PATRICIA, maar brengt het komende jaar flink veel nieuwe muziek uit. De eerste tracks die onder de nieuwe naam zijn verschenen zijn Not so different, geschreven door Patricia zelf samen met Albert Harvey, Memru Renjaan, Debrah Jade, Abi Jones en Nicholas Lamb en My heart ( Debrah Jade, Jerrell Moore, Memru Renjaan en Albert Harvey). Harvey tekende ook voor de producties van de…

Artikelnummer: 2836 Categorieën: , ,

Patricia van Haastrecht gaat niet alleen vanaf nu verder onder de naam PATRICIA, maar brengt het komende jaar flink veel nieuwe muziek uit. De eerste tracks die onder de nieuwe naam zijn verschenen zijn Not so different, geschreven door Patricia zelf samen met Albert Harvey, Memru Renjaan, Debrah Jade, Abi Jones en Nicholas Lamb en My heart ( Debrah Jade, Jerrell Moore, Memru Renjaan en Albert Harvey). Harvey tekende ook voor de producties van de songs.

Naast haar finaleplaats in The voice of Holland (2019), gaf PATRICIA (33) nu 2 jaar geleden, haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende voor het eerst bij een muzieklabel. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

In 2020 werkte PATRICIA vooral aan nieuwe eigen muziek, die zij een jaar later presenteerde in het TV-programma We Want More en daarna uitbracht via de bekende streaming portals. In die periode ontmoette zij ook producer, componist en songwriter Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz).

Begin 2022 tourde PATRICIA door Nederland met live band in Tribute to Bee Gees. Later dit jaar is zij naast Hans Klok te zien in The Harbour Club Theater. Volgend jaar staat naast nieuwe releases en een EP een tweede Clubtour op de planning.

Prijsindicatie
Vanaf € 2275,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor