Boek een artiest

Papa Lauda

ARTIESTEN
Papa Lauda

Wie aan après-ski denkt, denkt aan Papa Lauda. Andersom denkt Papa Lauda ook maar een één ding: après-ski! Met Papa Lauda après-skien we het hele jaar door! Van januari tot oktober en van oktober tot december.. Van bierfeesten in de plaatselijke kroeg tot Megapark op de grootste festivals. Spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Een groot feest, of ja: après-ski party! Ben…

Artikelnummer: 3217 Categorieën: , , ,

Wie aan après-ski denkt, denkt aan Papa Lauda. Andersom denkt Papa Lauda ook maar een één ding: après-ski! Met Papa Lauda après-skien we het hele jaar door! Van januari tot oktober en van oktober tot december.. Van bierfeesten in de plaatselijke kroeg tot Megapark op de grootste festivals. Spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Een groot feest, of ja: après-ski party! Ben jij klaar om die bierlaarzen achterover te gooien na een heerlijke dag op de latten?

Al vanaf jonge leeftijd gaat het positief bergafwaarts met de man die wij kennen als Papa Lauda. Hij skiet vanaf zijn achtste, stond als klein mannetje al links vooraan in de après-skibar en heeft vervolgend de dansvloer ingeruild voor de DJ booth om iedereen gek te maken met zijn feestelijke muziekcreaties, Hoempa moves en slechte grappen. Gas erop!

Met eigen hits, zoals Après Ski Op Mijn Manier en Hallo, maar ook ouderwetse kneuters, zoals Mama Lauda (nee, niet moeders van), weet Papa Lauda een show neer te zetten die elk festival, evenement en kroeg in vuur en vlam blaast. Hoe koud het ook mag zijn.. 110% knallen, van voor naar achter en van links naar rechts. Hiermee is een hoog mee-schreeuwgehalte en een goede dosis gezelligheid absoluut gegarandeerd! In de afgelopen periode heeft Papa Lauda onder andere al staan beuken op de winterse podia van Dutchweek op de Oostenrijkste pistes, Alpes les Deux en Winterpark. Ook in de zomer staat deze man te zweten in zijn skipak en heb je met hem kunnen proosten op bijvoorbeeld Lakedance, Decibel en Total Loss Festival.

Prijsindicatie
Vanaf € 895,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor