Boek een artiest

Papa di Grazzi

ARTIESTEN
Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Ook was Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. De band zal dit liedje tijdens de show op jouw evenement nog eens ten geho…

Artikelnummer: 608 Categorieën: , , , ,

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Ook was Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. De band zal dit liedje tijdens de show op jouw evenement nog eens ten gehore brengen.

Feest- en coverband Papa Di Grazzi, onder leiding van Papa Albert, bestaat uit de volgende bezetting: Tietske Folkertsma en Daniëlle Gombert spelen de klanken van de trompet en sax, terwijl Anton Strijks verantwoordelijk is voor de toetsen en de accordeon. De bas wordt verzorgd door Daniël Hartung. De gitaar wordt bespeeld door Hendrik Jan de Jong. En last but not least Joran Dijkstra. Hij verzorgd het feest met de klanken van de drums. De zang? Die verzorgen zij met zijn allen!

Prijsindicatie
Vanaf € 4995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor