Boek een artiest

Onnedi

ARTIESTEN
Onnedi

Dionne Slagter (Woerden, 1990) studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2011 besloot zij haar eigen YouTube kanaal te beginnen onder de naam OnneDi. Met veel succes want haar kanaal is razend populair.

Dionne haar muziekcarrière begon in 2017 met het nummer ‘You be You’ wat ook nog eens de titelsong is voor de film ‘100% Coco’. Na haar deelname aan & winst van het zangprogramma ‘it Takes 2’ is haar passie voor het zingen alleen maar toegeno…

Artikelnummer: 3255 Categorieën: , ,

Dionne Slagter (Woerden, 1990) studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2011 besloot zij haar eigen YouTube kanaal te beginnen onder de naam OnneDi. Met veel succes want haar kanaal is razend populair.

Dionne haar muziekcarrière begon in 2017 met het nummer ‘You be You’ wat ook nog eens de titelsong is voor de film ‘100% Coco’. Na haar deelname aan & winst van het zangprogramma ‘it Takes 2’ is haar passie voor het zingen alleen maar toegenomen. Samen met DI-RECT heeft ze naar aanleiding hiervan het nummer ‘Love in Kind’ gemaakt. in 2018 gaf ze haar eerste concert in De Melkweg in Amsterdam. Ze is momenteel erg druk bezig met haar muziek. In augustus 2020 kwam haar nummer ‘barricades’ uit met The Overslept en in 2021 volgden twee solonummers met videoclip: ‘Tried and True’ en haar nieuwste single: ‘Wrong About Love’.

Naast muziek heeft Dionne nog vele andere talenten. Zo bracht zij in 2016 een boek uit naar de gelijknamige Youtube Serie ‘Leuk of Meuk’. Hierin geeft ze een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Inmiddels heeft zij met haar Youtubekanaal een hele omslag gemaakt met de video’s ‘Misdaad & Make-up’. In deze wekelijkse video’s bespreekt ze spraakmakende moordzaken terwijl ze zichzelf opmaakt. Ook heeft zij over dit onderwerp een podcast met haar broer Hendrik: Moordcast. Dionne heeft ook een aantal bijrollen gehad in verschillende films en series. Zo was ze te zien in de films ‘Kappen!’, ‘De Familie Slim’ en ‘100% Coco’ en speelde ze in de jeugdserie ‘Spangas’. Naast dit alles maakt ze ook nog verschillende programma’s, zo was ze in 2019 te zien in het tv-programma ‘Been There Done That’ op NPO3. In het programma worden BN’ers die ooit eens in de put zaten en er weer uitkwamen, gekoppeld aan een jongere met hetzelfde probleem om zo samen te proberen het leven weer op te pakken. Zo werd zij gekoppeld aan een meisje met anorexia.

In 2021 maakt zij voor BNN VARA de documentaire Moordtieten, waarin ze op onderzoek gaat naar de gevolgen van siliconen borsten. In 2021 is Dionne ook te zien in het programma “Try Before You Die”. In dit NPO ZAPP programma doen negen waaghalzen alles wat je gedaan moet hebben voor je doodgaat. Hierin overwint Dionne samen met haar mede Try-Before-You-Die’ers haar angsten!

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor