Navigation
.
Beschrijving

Nicolette Kluijver boeken?

Wilt u Nicolette Kluijver boeken? Klik dan hier boven op de rode knop "Nu Aanvragen".

Nicolette Kluijver direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op haar zeventiende wordt Nicolette ontdekt door modellenbureau Elite Model en reist ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk. Ze ruilt de catwalk in voor de televisie en presenteert twee seizoenen van het programma ‘6pack’.

In 2006 komt Nicolette bij BNN en is ze sinds 2011 de anchorwoman van het succesnummer ‘Spuiten en Slikken’. In ‘De Grote Spuiten en Slikken Test 2012’ test Nicolette, samen met Manuel Broekman en Geraldine Kemper de kennis van Nederland op het gebied van seks en drugs. Naast ‘Spuiten en Slikken’ presenteert Nicolette het programma ‘3 Op Reis’ en ‘Spuiten en Slikken op Reis’.

De veelzijdige Nicolette kan naast presenteren ook acteren. Dit is te zien in de serie ‘Van God Los’, waarin ze de rol van Jainy speelt. Ook leende Nicolette haar stem voor de sexy piraat cutless Lizz in de animatie film ‘De Piraten’.

Nicolette blijft niet stil zitten. Dit voorjaar presenteert ze ‘Vier Handen op een Buik’, een reeks over tienermoeders. In dit programma staan bekende moeders toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Dit programma sluit naadloos bij Nicolette aan, die in het najaar van 2012 zelf moeder is geworden. Haar zwangersschapsverlof ruilde ze echter snel in om naast ‘Vier handen…’ ook het programma Stop In The Name of Love te presenteren. In deze roadtrip vol liefde koppelt onze cupido Nicolette de stadse single ladies aan stoere plattelandse mannen.

Nicolette kan over alle onderwerpen meepraten en kan een groot publiek om haar vinger winden.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2250,-

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Jeroen Post

Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...

Robert Kranenborg

Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

René van der Gijp

René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...

Rene Pluijm

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Bianca Janssen

Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden.

Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is...

Daniël Dekker

Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...

Kim Lian vd Meij

Kim-Lian is geboren in Beverwijk. Met Latin-American dansende ouders en haar vader zanger in diverse bands, kwam Kim-Lian al vroeg in aanraking met muziek en dans. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze in 2004 haar eerste album en DVD uitbracht en ze vrij snel in binnen- en buitenland bovenaan de hitlijsten stond. Naast haar zangcarrière heeft Kim-Lian zich ondertussen ook weten te manifesteren als presentatrice en actrice.

Zo presenteer...

Pierre Wind

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...

Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...

Herman den Blijker

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Back to top