Boek een artiest

Nelis Leeman

ARTIESTEN
Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn
10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk …

Artikelnummer: 2261 Categorieën: , ,

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn
10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe’s en feestzalen. ‘Ik Hou Van Jou’ is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Ne- lis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

Prijsindicatie
Vanaf € 1195,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor