Boek een artiest

Mooi Wark

ARTIESTEN
Mooi Wark

De vierkoppige band Mooi Wark bestaat sinds 1992. De band heeft verschillende leden gekend en bestaat nu uit gitarist William Bossong, gitarist en zangtalent Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. Het vierkoppige prachtteam heeft al vele jaren geweldige hits uitgebracht. Hun aller eerste grote hit was “In de blote kont” dat het lijflied werd van het Mega Piraten Festijn. Niet alleen dit nummer wordt een grote hit, maar de nu…

Artikelnummer: 1153 Categorieën: , ,

De vierkoppige band Mooi Wark bestaat sinds 1992. De band heeft verschillende leden gekend en bestaat nu uit gitarist William Bossong, gitarist en zangtalent Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. Het vierkoppige prachtteam heeft al vele jaren geweldige hits uitgebracht. Hun aller eerste grote hit was “In de blote kont” dat het lijflied werd van het Mega Piraten Festijn. Niet alleen dit nummer wordt een grote hit, maar de nummers “Idioot” en “Oh Yvon” worden luidkeels meegezongen in honderden feesttenten in het oosten van Nederland.

Ze timmeren goed aan de weg en gaan meer optredens doen en al snel in staan ze in de voorprogramma’s van Golden Earring, Rowwen Hèze, De Dijk en Normaal. Niet veel later kregen zij door dit grote succes een platencontract aangeboden bij Telstar van Johnny Hoes. De optredens van de mannen worden zeer geliefd door het publiek en ze maken dan ook van ieder optreden een unieke show. Ze bestaan vooral uit improvisaties en interacties met het publiek, waardoor ook iedere show anders is, maar één ding is zeker: Met een optreden van Mooi Wark wordt het altijd een groot feest met denderende rock-’n-roll nummers!

Prijsindicatie
Vanaf € 7495,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor