Boek een artiest

MMooZZ

ARTIESTEN
MMooZZ

MmoozZ is jong, dynamisch, flexibel en energiek. De band bestaat uit zes professionele muzikanten en zij weten elk feest, evenement of bruiloft om te toveren tot een ware happening. Optreden vinden zij het leukste wat er is! Live music at its best! MmoozZ speelt een breed allround repertoire: de nieuwste Top 40-hits maar ook bekende classics. Pop, rock, soul, dance en Nederlandstalig worden in een perfecte mix geserveerd: alles met een speciaal M…

Artikelnummer: 758 Categorieën: , , ,

MmoozZ is jong, dynamisch, flexibel en energiek. De band bestaat uit zes professionele muzikanten en zij weten elk feest, evenement of bruiloft om te toveren tot een ware happening. Optreden vinden zij het leukste wat er is! Live music at its best! MmoozZ speelt een breed allround repertoire: de nieuwste Top 40-hits maar ook bekende classics. Pop, rock, soul, dance en Nederlandstalig worden in een perfecte mix geserveerd: alles met een speciaal MmoozZ-sausje!

Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft MmoozZ alle capaciteiten in huis om een wervelende show neer te zetten! De nummers worden ook altijd razendsnel achter elkaar gespeeld zodat er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft! Mendy en Stefan, zanger en zangeres weten met de nodige humor elk optreden weer tot een feestje te maken!

Voor een goed optreden is perfect geluid en licht erg belangrijk. Daarom werkt MmoozZ met een vaste professionele crew! Klik op contact voor alle informatie! Tot snel bij één van onze gigs!

Prijsindicatie
Vanaf € 5995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor