Boek een artiest

Martin Garrix

ARTIESTEN
Martin Garrix

In maart 2013 tekent Garrix een contract bij Ace Agency, het boekingskantoor waar ook Afrojack bij is aangesloten. Zijn single Animals haalt in oktober 2013 de Billboard Top 100 en staat een maand later op nummer 1 in Groot-Brittannië. Het is de veertiende Britse nummer 1-hit voor een Nederlandse act sinds de band Pussycat in 1976. De video bij Animals is midden november bijna 69 miljoen keer bekeken op YouTube. Garrix tekent een contact bij Scoo…

Artikelnummer: 2175 Categorieën: , ,

In maart 2013 tekent Garrix een contract bij Ace Agency, het boekingskantoor waar ook Afrojack bij is aangesloten. Zijn single Animals haalt in oktober 2013 de Billboard Top 100 en staat een maand later op nummer 1 in Groot-Brittannië. Het is de veertiende Britse nummer 1-hit voor een Nederlandse act sinds de band Pussycat in 1976. De video bij Animals is midden november bijna 69 miljoen keer bekeken op YouTube. Garrix tekent een contact bij Scooter Braun, de manager van de Canadese tienerster Justin Bieber.

De DJ gaat in februari 2014 twee weken op tournee door de VS. Hij ontvangt de Buma Award 2013 Internationaal vanwege het buitenlandse succes van zijn single Animals. Garrix vliegt de hele wereld over om op de grootse dancefestivals van de wereld te draaien zoals Creamfields, Tomorrowland en ULTRA Japan. In oktober komt de DJ terecht op plek vier in de top100 van beste DJ’s ter wereld verkozen door de lezers van het Britse blad DJ Mag.

Met de Amerikaanse r&b-ster Usher brengt Martin Garrix de single ‘Don’t Look Down’ uit in 2015. Ook werkt hij samen met Tiësto. Na een conflict over de eigendomsrechten van zijn muziek vertrekt Garrix bij het label Spinnin’Records. De single ‘Poison’ brengt hij uit in eigen beheer.

2016 is in vele opzichten een succesvol jaar voor de 20-jarige dj. Hij wordt door de lezers van het Britse blad DJ Mag verkozen tot nummer één-dj van de wereld . De single ‘In the name of love’ (met de Albanees-Amerikaanse zangeres Bebe Rexha) wordt een internationale hit. Hij tekent een contract met Sony Music International en richt ook een eigen label op. Het label heeft de naam STMPD RCRDS, uitgesproken als Stamped Records.

Tijdens het muziekfestival Noorderslag wordt bekend gemaakt dat de dj de winnaar is van de Popprijs. Garrix is zelf niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen, hij zit in Schotland om de videoclip bij het nummer ‘Scared to be lonely’ (met de Britse zangeres Dua Lipa) op te nemen.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor