Boek een artiest

Mama Jo

ARTIESTEN
Mama Jo

Een veelzijdigere band dan Mama Jo kom je niet snel tegen! De muzikaliteit en vrolijkheid straalt er vanaf en bij elke show nemen ze je mee in hun energie en gezelligheid op het podium.

Ze kunnen het feest starten met heerlijke easy-listening: soul, lounge, rock&roll, pop & jazz. En zo wordt de energie stapje voor stapje opgeschroefd. Om een beeld te schetsen: een beetje rock hier en daar, steeds meer dance komt om de hoek kijken, een paar hee…

Artikelnummer: 3243 Categorieën: , ,

Een veelzijdigere band dan Mama Jo kom je niet snel tegen! De muzikaliteit en vrolijkheid straalt er vanaf en bij elke show nemen ze je mee in hun energie en gezelligheid op het podium.

Ze kunnen het feest starten met heerlijke easy-listening: soul, lounge, rock&roll, pop & jazz. En zo wordt de energie stapje voor stapje opgeschroefd. Om een beeld te schetsen: een beetje rock hier en daar, steeds meer dance komt om de hoek kijken, een paar heerlijke oude rock&roll klassiekers… en natuurlijk komen in de finale alle bekende dans- & spring-knallers ook nog eens voorbij. Voor alle leeftijden is er wat wils en zolang het herkenbaar is en je niet stil wilt blijven zitten, wordt het door Mama Jo gespeeld.

DE BAND EN BEZETTING VAN MAMA JO
Omdat de band bestaat uit een pianist, drummer & saxofonist past alles op een ruimte van 3x4m. Praktisch gezien zijn ze onwijs flexibel en ook voor kleinere ruimtes geschikt, ze nemen zelf een handige geluidsset mee tot 150 gasten en tevens zit hier sfeervolle verlichting bij inbegrepen. Mocht er meer gewenst zijn, is dit in overleg altijd mogelijk. Wil je de band zelf uitbreiden? Dan kan dat natuurlijk ook, denk aan een zangeres of extra muzikant.

SPECIALE MUZIKALE WENSEN
Mama Jo vindt het enorm leuk om bijzondere liedjes die een speciale waarde hebben voor de opdrachtgever, toe te voegen aan hun setlijst. En willen jullie per moment van de dag een bepaalde sfeer creëren, klein en romantisch of gezellig en uitgesproken, alles is mogelijk en de band denkt heel graag mee om de perfecte muzikale opbouw gedurende de dag of avond te creëren!

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor