Navigation
.
Beschrijving

Loretta Schrijver boeken?

Wilt u Loretta Schrijver boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Loretta Schrijver direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Loretta is natuurlijk vooral bekend als presentatrice van het RTL nieuws, maar veel mensen hebben haar inmiddels ook leren kennen als een vervent natuurliefhebber, een groot dierenvriend en een buitengewoon geïnteresseerd en hartelijk mens. Zoals Gordon in Boulevard verklaarde: ‘als Loretta lacht gaat de hemel open’. Toch weet ze al die goedlachsheid goed te combineren met groot vakmanschap, bijvoorbeeld bij het inspreken van voice-overs, bij het lezen van het nieuws natuurlijk, maar niet in de laatste plaats als programmamaker voor en achter de schermen.

Van 1989 tot 2000 en van 2001 tot 2007 presenteerde Loretta Schrijver het RTL nieuws. Ze maakte uitstapjes naar de AVRO (2000-2001) en omroep MAX (2007-2008) maar de meeste mensen kennen haar typerende stemgeluid van het nieuws, dat ze alles bij elkaar 18 jaar lang presenteerde en waarvoor ze in 2005 werd uitgeroepen tot populairste nieuwslezer. Naast het lezen van het nieuws sprak ze vele (natuur) documentaires in en werkte onlangs mee aan de animatiefilm Despereaux de dappere muis (Universal, NL release 4 februari 2009) in de rol van vertelster (in het Engelstalige origineel vertolkt door Sigourney Weaver) en Wall-E (Disney, NL release 30 juli 2008).

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Dennis Weening

Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis werd landelijk bekend toen hij aan de slag ging als presentator van MTV. Hij was te zien bij 'Moviefacts' en te horen als radio DJ op 3FM.

De afgelopen jaren was hij te zien als presentator bij RTL5 van onder andere 'Killer Karaoke', 'Expeditie Robinson' en natuurlij...

Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...

Kim-Lian

Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4...

Floortje Dessing

Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kl...

Herman den Blijker

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...

Rene Pluijm

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Jacques d’Ancona

Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...

Chantal Janzen

Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Ze voert als kleuter maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.

Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater...

Ramon Beuk

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...

Robert Kranenborg

Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

9.0
Back to top