Navigation
.
Beschrijving

Lindo Duvall boeken?

Wilt u Lindo Duvall boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Lindo Duvall direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op 8 maart 1973 komt Lindo in Den Bosch ter wereld als Lindo van de Vall. School vind hij helemaal niets: tot zijn zestiende heeft hij het volgehouden op het Gymnasium. Het leven als dj begon voor hem toen twee schoolvrienden in een klein zaaltje in Sint Michielsgestel druk bezig waren een bijna lege zaal warm te draaien.

Hij vroeg of hij het eens mocht proberen en hij kreeg de smaak al snel te pakken. Binnen drie weken was hij een eigen drive-in-show begonnen en draaide hij op allerlei kleine feesten en partijen. Na een nacht stappen is hij op de eigenaar van een discotheek in Den Bosch afgestapt en heeft hij uiteindelijk een aantal jaar gedraaid. Via enkele drive-in-shows en Radio Benelux, Avulo, Falcon Radio en CRM (België) is hij bij Radio 538 terecht gekomen. Sinds 1 januari 1998 was Lindo in dienst bij het radiostation. Hij heeft daar alle dagdelen van het weekend gehad en hij presenteerde onder andere in de zomer van 2000 twee weken lang de ochtendshow Evers Rot Op samen met Erik-Jan Rosendahl.

Later kreeg Lindo uiteindelijk een plekje buiten de weekendprogrammering. Maandag tot en met donderdag presenteerde hij een nachtprogramma en had hij een programma op zondagavond. Toen Dennis Ruyer eind 2003 de middagshow voor zijn rekening nam kreeg Lindo Duvall de kans om een half jaar lang ‘Greatest Hits’ te presenteren. Na vervolgens weer een korte periode in de nacht te hebben gezeten werd hij vaste presentator van ‘Greatest Hits’. Tevens werd hij de vaste vervanger van Ruud de Wild. In het najaar van 2007 vertrok Ruud de Wild bij Radio 538.

Lindo nam de middagshow van hem over samen met Ruuds sidekicks Jelte van der Goot en Kimberly van der Berkt. In juni 2008 stopte laatstgenoemde met haar werk als side-kick, omdat er geen chemie zou zijn tussen haar en de dj. In juni 2009 verlengde Lindo zijn contract met Radio 538 met drie jaar. Enkele maanden later, in november, ging de dj met langdurig ziekteverlof. In maart 2010 keerde hij weer terug op de zender, maar niet als presentator van de middagshow. Hij presenteert een half jaar een programma in de vroege ochtend in het weekend. In oktober 2010 kreeg Lindo Duvall een programma op zaterdagmiddag en presenteerde hij op zondagochtend ‘D’r Uit!’.

Na een half jaar verdween hij echter weer van de zender en niet veel later maakte Radio 538 bekend dat de dj en het station hun samenwerking hebben beëindigd. Vanaf 26 november 2011 is hij te horen op Radio Decbel. Daarnaast is hij sinds het voorjaar van 2013 weer landelijk te horen, als invaljock bij Radio Veronica. Vanaf 1 november 2013 is Lindo iedere werkdag te horen op Radio Veronica. Hij neemt het tijdslot over van Bart van Leeuwen, die door vernieuwing van het station het veld moet ruimen.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 1450,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Jeroen Nieuwenhuize is in 1972 Jeroen geboren in Hoogerheide, en het plaatjes draaien zat al vroeg in zijn bloed. Het begon met drive-in shows en in 1992 kreeg hij zijn eerste programma op het regionale Omroep Zeeland. Eén van de programma's die hij presenteerde bij Omroep Zeeland was 'Muziek in Bedrijf'. In 1998 maakt hij de overstap naar het commerciële radiostation Radio 538.

Jeroen was nog maar net begonnen met het programma 'Greatest Hit...
Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas als tweede dochter van de bekende Belgische doelman Jean-Marie Pfaff. Het ritme van muziek en dansen, de kunst van het entertainen heeft haar altijd in haar bloed gezeten. Reeds op 9-jarige leeftijd won ze de titel van Duits kampioen tapdansen en later ook de Europese titel tapdansen, waarna ze haar danscarrière vervolgde bij Het Ballet Van Vlaanderen.Maar ambitieus als Kelly i...
Eigenlijk behoeft Jamie Westland onder de ware muziekliefhebber geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT en is hij met deze band nauwelijks weg te denken uit de hitlijsten.Jamie Westland is begonnen op de piano, en groot geworden achter het drumstel. Jamie heeft een aangeboren ritmegevoel dat kenmerkend is voor alles wat hij doet. Niemand minder dan Billy de Kit introduceerde Jamie in d...
Gerard Ekdom komt ter wereld op 26 maart 1978 in Utrecht. Op 28 november 1992 kruipt Gerard voor het eerst achter de radio-microfoon. Hij is dan op de radio te horen bij de lokale radio van De Bilt. Na een mislukte Havo- en een geslaagde Mavo-opleiding, en drie jaar oefenen, meldt hij zich bij de Stadsomroep in Utrecht.

Een jaar lang hangt hij de presentator uit in Utrecht, en dan kan hij landelijk aan het werk bij New Dance Radio in Amsterda...
Barend van Deelen is geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt. Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde.

Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn. Op de kleuterschool wordt al snel de...
Annemieke Schollaardt is een radio-dj voor de TROS. Momenteel is ze dagelijks te horen op het radioproject Uruzgan FM. Ook presenteert zij op zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur het programma Annemiek Hier! op 3FM.

Op deze zender presenteert zij op de zaterdagavond ook Weekend DNA, tussen 20.00 en 22.00 uur. Annemieke vertrok na haar studie pedagogiek naar Curaçao. Aanvankelijk voor enkele weken, maar uiteindelijk bleef ze er...
Corné Klijn is geboren op 15 december 1961. Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneeltje en een microfoon, begon zijn carrière al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer. Tot aan zijn achttiende draaide Corné op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste locale radiostations, Radio Royale en Maasstad Radio. Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar hij zijn draaikunsten ten gehore...
De stem van Rob Stenders klinkt vertrouwd. Niet zo gek. Rob Stenders begon zijn carrièrre bij de VARA, vertrok naar Veronica, stroomde door naar Power FM, ging weer naar Veronica en keerde uiteindelijk terug bij de VARA. Zijn stem is al jaren in de ether te horen. De mens bij de stem wekt al net zo snel het vertrouwen. Sympathiek.

Jongensachtig. Rap van tong. Na jarenlang bij 3 FM gepresenteerd te hebben vertrok hij naar Yorin FM. In 2007 kee...
DJ Victor en Rolf zijn misschien wel de meest stijlvolle DJ’s uit de Nederlandse showbiz. Hun motto: ‘Aim to please, Dress to kill’.

Altijd strak in pak met slanke stropdas en chique accessoires. Vanachter een prachtig roomwit lederen meubel draaien zij de meest classy plaatjes om elegant op mee te deinen of sierlijk op te swingen. Van disco tot pop, van house tot latin, jaren 70 tot nu, alles halen ze uit de kast om een avond te creëren die h...
Festival, publieksevenement, bedrijfsfeest, birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!

SLAM! On Tour brengt beste beats door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan. Boek nu de SLAM! On Tour show, Club show en alle Radio SLAM! dj’s exclusief bij Music & F...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top