Navigation
.
Beschrijving

Lindo Duvall boeken?

Wilt u Lindo Duvall boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Lindo Duvall direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op 8 maart 1973 komt Lindo in Den Bosch ter wereld als Lindo van de Vall. School vind hij helemaal niets: tot zijn zestiende heeft hij het volgehouden op het Gymnasium. Het leven als dj begon voor hem toen twee schoolvrienden in een klein zaaltje in Sint Michielsgestel druk bezig waren een bijna lege zaal warm te draaien.

Hij vroeg of hij het eens mocht proberen en hij kreeg de smaak al snel te pakken. Binnen drie weken was hij een eigen drive-in-show begonnen en draaide hij op allerlei kleine feesten en partijen. Na een nacht stappen is hij op de eigenaar van een discotheek in Den Bosch afgestapt en heeft hij uiteindelijk een aantal jaar gedraaid. Via enkele drive-in-shows en Radio Benelux, Avulo, Falcon Radio en CRM (België) is hij bij Radio 538 terecht gekomen. Sinds 1 januari 1998 was Lindo in dienst bij het radiostation. Hij heeft daar alle dagdelen van het weekend gehad en hij presenteerde onder andere in de zomer van 2000 twee weken lang de ochtendshow Evers Rot Op samen met Erik-Jan Rosendahl.

Later kreeg Lindo uiteindelijk een plekje buiten de weekendprogrammering. Maandag tot en met donderdag presenteerde hij een nachtprogramma en had hij een programma op zondagavond. Toen Dennis Ruyer eind 2003 de middagshow voor zijn rekening nam kreeg Lindo Duvall de kans om een half jaar lang ‘Greatest Hits’ te presenteren. Na vervolgens weer een korte periode in de nacht te hebben gezeten werd hij vaste presentator van ‘Greatest Hits’. Tevens werd hij de vaste vervanger van Ruud de Wild. In het najaar van 2007 vertrok Ruud de Wild bij Radio 538.

Lindo nam de middagshow van hem over samen met Ruuds sidekicks Jelte van der Goot en Kimberly van der Berkt. In juni 2008 stopte laatstgenoemde met haar werk als side-kick, omdat er geen chemie zou zijn tussen haar en de dj. In juni 2009 verlengde Lindo zijn contract met Radio 538 met drie jaar. Enkele maanden later, in november, ging de dj met langdurig ziekteverlof. In maart 2010 keerde hij weer terug op de zender, maar niet als presentator van de middagshow. Hij presenteert een half jaar een programma in de vroege ochtend in het weekend. In oktober 2010 kreeg Lindo Duvall een programma op zaterdagmiddag en presenteerde hij op zondagochtend ‘D’r Uit!’.

Na een half jaar verdween hij echter weer van de zender en niet veel later maakte Radio 538 bekend dat de dj en het station hun samenwerking hebben beëindigd. Vanaf 26 november 2011 is hij te horen op Radio Decbel. Daarnaast is hij sinds het voorjaar van 2013 weer landelijk te horen, als invaljock bij Radio Veronica. Vanaf 1 november 2013 is Lindo iedere werkdag te horen op Radio Veronica. Hij neemt het tijdslot over van Bart van Leeuwen, die door vernieuwing van het station het veld moet ruimen.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 1450,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Gerard Ekdom komt ter wereld op 26 maart 1978 in Utrecht. Op 28 november 1992 kruipt Gerard voor het eerst achter de radio-microfoon. Hij is dan op de radio te horen bij de lokale radio van De Bilt. Na een mislukte Havo- en een geslaagde Mavo-opleiding, en drie jaar oefenen, meldt hij zich bij de Stadsomroep in Utrecht.

Een jaar lang hangt hij de presentator uit in Utrecht, en dan kan hij landelijk aan het werk bij New Dance Radio in Amsterda...
Op zoek naar een originele invulling voor uw festival, bedrijfsevenement of feesttent? Boek dan De Coen & Sander Show! Deze anderhalf uur durende entertainmentshow van 3FM/BNN deejays Coen Swijnenberg en Sander Lantinga bevat naast de beste muziek ook de bekende gein en ongein uit hun radioprogramma.

Uiteraard komen de bekende liedjes uit De Coen en Sander Show voorbij, waaronder het ‘File-lied’ en ‘Paultje Pils’. Ook het Request Rad en Praatj...
Jeroen Nieuwenhuize is in 1972 Jeroen geboren in Hoogerheide, en het plaatjes draaien zat al vroeg in zijn bloed. Het begon met drive-in shows en in 1992 kreeg hij zijn eerste programma op het regionale Omroep Zeeland. Eén van de programma's die hij presenteerde bij Omroep Zeeland was 'Muziek in Bedrijf'. In 1998 maakt hij de overstap naar het commerciële radiostation Radio 538.

Jeroen was nog maar net begonnen met het programma 'Greatest Hit...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Ruud is geboren op 2 oktober 1989 in Amsterdam. Als driejarig jongetje wist hij het al heel zeker, hij wilde acteur worden! Zijn droom ging op zesjarige leeftijd al een klein beetje in vervulling toen hij naar de NKT Theaterschool (Nederlands Kindertheater school) in Purmerend mocht.

Twee jaar later had Ruud zijn eerste acteerrol te pakken en schitterde hij op z’n achtste in een McDonald’s televisiereclame. Bij het grote publiek werd hij pas e...
Giel was er vroeg bij. Al op acht jarige leeftijd wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Vervolgens werkt hij als radiotechnicus bij onder andere Noordzee FM, Classic FM en Radio 10. Via New Dance Radio belandt hij later in de nacht van radio 3FM.

Daar presenteert hij programma's als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. N...
Deze show bestaat uit een : Stijlvol wit DJ Meubel, prof. Geluid set,of. Lichtshow op 4 witte zuilen met 4 x bewegend licht en led verlichting. 6x6 truss uitgelicht en een Allround DJ.Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam. In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger.

De goede looks en het onbevang...
Jeroen van Inkel (7 juli 1961) (geboren als Jeroen Donderwinkel) geldt samen met o.a. Rob Stenders, Adam Curry, Frits Spits, Ruud de Wild en Edwin Evers, als ??n van de bekendste Nederlandse radiodeejays van de afgelopen twintig jaar.Zijn herkenbare stijl kenmerkte zich vooral door veel humor, filosofische opmerkingen, sfeer en een unieke mixture van jingles en muziek. Van Inkel begon zijn loopbaan op Radio Decibel en voerde vanaf eind 1983 r...
Festival, publieksevenement, bedrijfsfeest, birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!

SLAM! On Tour brengt beste beats door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan. Boek nu de SLAM! On Tour show, Club show en alle Radio SLAM! dj’s exclusief bij Music & F...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top