Boek een artiest

LED & Visual Poi Show

ARTIESTEN
LED & Visual Poi Show

1x 15 minuten durende Freestyle show. In de show worden Zwart met Gouden kostuums gedragen (LED kostuums) LED Poi zonder teksten en afbeeldingen maar met kleurrijke patronen welke in cirkels om de artiesten heen draaien. Bij deze show wordt er gedanst op de muziek die al aanwezig is op locatie van bijvoorbeeld een DJ of band.(geregeld door opdrachtgever) Podium ruimte: Per artiest telt de minimale ruimte voor deze show rond de 3m breed, 2,5m die…

Artikelnummer: 2342 Categorieën: , ,

1x 15 minuten durende Freestyle show. In de show worden Zwart met Gouden kostuums gedragen (LED kostuums) LED Poi zonder teksten en afbeeldingen maar met kleurrijke patronen welke in cirkels om de artiesten heen draaien. Bij deze show wordt er gedanst op de muziek die al aanwezig is op locatie van bijvoorbeeld een DJ of band.(geregeld door opdrachtgever) Podium ruimte: Per artiest telt de minimale ruimte voor deze show rond de 3m breed, 2,5m diep en 3,5m hoog.

Hoofdshow (presentatie product)
LED Show (4 minuten durende choreografie – Up-tempo show). Dit is een opzwepende en krachtige power show waarin de artiesten LED kostuums dragen en geheel met de op maat gemaakte teksten en afbeeldingen een Visual Poi choreografie doen.

Kijkshow: voor een zittend of stilstaand publiek, een hoogtepunt op het event, alle aandacht gaat naar de show. Bij een Choreografie neemt de artiest een eigen muziekbestand mee. Er dient een geluidsinstallatie op locatie aanwezig te zijn welke USB of Ipod af kan spelen. Podium ruimte: Per 2 artiesten telt de minimale ruimte voor deze show rond de 6m breed, 3.5m diep en 3m hoog.

Korte uitleg over de Visual Poi:
Met speciale apparatuur kunnen wij allerlei teksten en afbeeldingen laten zien, waaronder bijvoorbeeld de naam van de auto en het logo van Audio tezamen met andere feestelijke en relevante teksten en afbeeldingen. Mooie foto’s van de nieuwe auto’s zouden wij ook kunnen programmeren mits er genoeg contrast in de foto zit en/of de afbeeldingen moeten op een transparante achtergrond staan.

Deze persoonlijke en op maat gemaakte boodschap brengen wij op spectaculaire wijze aan jullie gasten over met deze bijzondere Visual Poi Show.

Per show maken wij een uniek licht programma. In overleg met de klant kiezen wij welke afbeeldingen en teksten goed bij het betreffende evenement passen. Per show programmeren wij gemiddeld 5 teksten en 8 afbeeldingen in onze apparatuur. (Let wel: een logo met uitgeschreven bedrijfsnaam is ook een tekst).
Deze teksten en afbeeldingen komen allemaal voorbij tijdens de show en elke tekst of plaat blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en te zien.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor