Navigation
.
Beschrijving

LED & Visual Poi Show boeken?

Wilt u LED & Visual Poi Show boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

LED & Visual Poi Show direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

1x 15 minuten durende Freestyle show. In de show worden Zwart met Gouden kostuums gedragen (LED kostuums) LED Poi zonder teksten en afbeeldingen maar met kleurrijke patronen welke in cirkels om de artiesten heen draaien.
Bij deze show wordt er gedanst op de muziek die al aanwezig is op locatie van bijvoorbeeld een DJ of band.(geregeld door opdrachtgever) Podium ruimte: Per artiest telt de minimale ruimte voor deze show rond de 3m breed, 2,5m diep en 3,5m hoog.

Hoofdshow (presentatie product)
LED Show (4 minuten durende choreografie – Up-tempo show) Dit is een opzwepende en krachtige power show waarin de artiesten LED kostuums dragen en geheel met de op maat gemaakte teksten en afbeeldingen een Visual Poi choreografie doen.

Kijkshow: voor een zittend of stilstaand publiek, een hoogtepunt op het event, alle aandacht gaat naar de show.Bij een Choreografie neemt de artiest een eigen muziekbestand mee. Er dient een geluidsinstallatie op locatie aanwezig te zijn welke USB of Ipod af kan spelen.
Podium ruimte: Per 2 artiesten telt de minimale ruimte voor deze show rond de 6m breed, 3.5m diep en 3m hoog.

Korte uitleg over de Visual Poi:
Met speciale apparatuur kunnen wij allerlei teksten en afbeeldingen laten zien, waaronder bijvoorbeeld de naam van de auto en het logo van Audio tezamen met andere feestelijke en relevante teksten en afbeeldingen. Mooie foto’s van de nieuwe auto’s zouden wij ook kunnen programmeren mits er genoeg contrast in de foto zit en/of de afbeeldingen moeten op een transparante achtergrond staan.

Deze persoonlijke en op maat gemaakte boodschap brengen wij op spectaculaire wijze aan jullie gasten over met deze bijzondere Visual Poi Show.

Per show maken wij een uniek licht programma. In overleg met de klant kiezen wij welke afbeeldingen en teksten goed bij het betreffende evenement passen. Per show programmeren wij gemiddeld 5 teksten en 8 afbeeldingen in onze apparatuur. (Let wel: een logo met uitgeschreven bedrijfsnaam is ook een tekst).
Deze teksten en afbeeldingen komen allemaal voorbij tijdens de show en elke tekst of plaat blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en te zien.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

De vuurspuwers kunnen naar keuze buiten maar ook binnen worden ingezet, van te voren wordt met u doorgenomen voor brandgevaarlijke situaties en wordt als het nodig is de show aangepast want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook voor ontvangst van uw gasten is de vuurspuwer een imposante verschijning bij binnenkomst van uw gasten zal hij metershoge vlammen de lucht in blazen!Een unieke vuurspuwer die uw publiek geheid zal verwarme...
Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.De sublieme show van IJsco Ali is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, braderieën en andere evenementen zijn bij voorbaa...
Hugo Freutel / mobiel sneltekenaar / digitaal sneltekenaar/ workshops karikatuur tekenen. Geboren op 1 mei 1961 te Delft. Heeft een jaar industrieel ontwerpen gestudeerd in Delft, en koos toch maar voor een kunstopleiding aan de Hogeschool van de kunsten te Arnhem.

Is afgestudeerd vrij kunstenaar sinds 1990, en heeft al 20 jaar ervaring als sneltekenaar op bedrijfsfeesten, beurzen etc. Zijn specialisatie op locatie : mobiel sneltekenen, worksh...
Abstracte figuren mogelijk in 3 verschillende kleuren.

Van een chique event tot een theaterfestival, de Circel Mania voelen zich overal thuis.
Als je bij Waarzegster Samiera aan haar tafeltje komt, dan kies je zelf de kaarten intuïtief uit. Samiera spreidt de kaarten voor je uit en jij kiest 2 kaarten voor het Heden, 2 kaarten voor het Verleden en 2 kaarten voor de Toekomst.Tarot is een oud kaartspel, met veel symbolen, getallen en kleuren, die allemaal een betekenis hebben.
Deze abstracte figuren zijn voorzien van de allernieuwste LED techniek. Het geprogrammeerde kleurenspel van de 11 ringen met LED voorzien zullen een eye-cather zijn op uw event.

Door de mogelijkheid de LED te laten veranderen van kleur past deze act in elk kleurenthema. Een uniek act geschikt voor overdag EN in de avond als het donker is!
Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen.Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onverg...
Mensen vragen mij vaak hoe ik begonnen ben. Eigenlijk ben ik nooit begonnen, het is altijd al zo geweest. Augustus 1988, 14 jaar oud was ik.Op een plaatselijk festival in Oldenzaal, ontmoete ik een pantomime speler. Wat hij deed, dat kon ik ook. In deze confrontatie nodigde hij mij uit om die middag samen met hem te spelen op straat.Daar stond ik met het trouwpak van mijn opa aan. In de brandende zomerzon mijzelf onwaarschijnlijk in het zweet...
Met uw geboortedatum, -tijd en -plaats berekent de computer in een paar seconden uw horoscoop. Ashtara vertelt in ca. 7 minuten wat uw persoonlijke eigenschappen zijn en hoe de komende 2 tot 3 jaar er voor u in grote lijnen uit zien.De vorm van en de lijnen in uw hand verraden veel van uw persoonlijkheid en van uw leven, ook in de toekomst. Ashtara kan een sfeervol plekje inrichten of mobiel werken.De intuïtieve wijsheid van de kaarten ge...
CocktailMagic is een bijzondere, entertainende en magische belevenis tijdens ieder event, voor elke gast. Tijdens de CocktailMagic show worden de gasten meegenomen in een wervelende show van steeds 15/20 minuten waarin ballonnen, magic en shooters/cocktails voorbijkomen, ondersteund door opzwepende muziek.Een unieke belevenis CocktailMagic is een unieke belevenis tijdens een evenement, een beurs of een ander soort gelegenheid. Door de combin...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top