Boek een artiest

King Amici

ARTIESTEN
King Amici

Italiaans duo of trio King Amici
rondlopende, akoestische Italiaanse muziek Italiaans duo of Trio King Amici speelt en zingt herkenbare Italiaanse meezing liedjes. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country waardoor ze zo nu en dan ook een uitstapje kunnen maken naar ander repertoire indien gewenst. Gekleed in Italiaanse (geen maatpakken!) outfits en met een dosis enthousiasme en gedrevenheid,…

Artikelnummer: 2952 Categorieën: , , ,

Italiaans duo of trio King Amici
rondlopende, akoestische Italiaanse muziek Italiaans duo of Trio King Amici speelt en zingt herkenbare Italiaanse meezing liedjes. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country waardoor ze zo nu en dan ook een uitstapje kunnen maken naar ander repertoire indien gewenst. Gekleed in Italiaanse (geen maatpakken!) outfits en met een dosis enthousiasme en gedrevenheid, weten deze professionele, ervaren musici er altijd een succes van te maken.
De bezetting is gitaar-zang en diatonische accordeon-zang met mogelijke aanvulling van een contrabassist-zanger. De muzikanten brengen een hoop artistieke bagage mee en zijn een smaakvolle meerwaarde voor uw feest of evenement.

Ander wereldmuziek repertoire:
De basisbezetting met gitaar en accordeon kan vervangen en uitgebreid worden met andere instrumenten zoals bajo sexto (mexicaanse begeleidingsgitaar), guitarrón (mexicaanse bas), banjo, cubaanse tresgitaar of percussie. In zo’n aangepaste samenstelling is het duo/trio zeer geschikt voor evenementen met een buitenlands thema. Dit trio speelt gewoonlijk zonder geluidsversterking en verplaatst zich tussen het publiek. Voor situaties waar muziek aanwezig moet zijn zonder te overheersen is dit ideaal. Maar mocht het gewenst zijn dat ze (een deel van) het evenement versterkt spelen op een podium, dan kan dat natuurlijk ook.

Bij mobiele optredens kunnen zang en gitaar licht worden uitversterkt met één microfoon en een verplaatsbare batterijversterker. Bij een vaste speelplek is lichte of volledige geluidsversterking mogelijk met eigen geluidsinstallatie.

Prijsindicatie
Vanaf € 1195,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor