Boek een artiest

Karin Bloemen

ARTIESTEN
Karin Bloemen

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. In de loop v…

Artikelnummer: 792 Categorieën: , ,

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. Daarbij wordt Karin in 2011 benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Karin Bloemen op jouw feest
Karin Bloemen is naast haar voorstellingen in het theater ook beschikbaar voor optredens op besloten evenementen. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium. Ze is gekleed in de mooiste creaties en staat garant voor een spetterend maar vooral origineel optreden.

De vrolijke en enthousiaste Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een Chique Theater Diva. Een optreden van Karin is altijd persoonlijk: zij past ieder optreden aan naar de specifieke gelegenheid. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis. Desgewenst treedt Karin op met haar voltallige “Bloemen-band” voor een avondvullend programma of met Cor Bakker aan de vleugel. Heeft u een verzoeknummer? Laat het haar vooral weten!

Prijsindicatie
Vanaf € 3950,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor