Boek een artiest

Kareltje & Jasmijn

ARTIESTEN
Kareltje & Jasmijn

Meer dan 50.000 mensen zien jaarlijks de kinderhelden Kareltje & Jasmijn voorbij komen in het Avonturenpark Hellendoorn. Kareltje & Jasmijn beleven hier ieder weekend en tijdens schoolvakanties de spannendste avonturen in hun eigen theater op het park! Kareltje is een vrolijke klungelige kok, een echte grapjas met de onhandige eigenschap dat hij verleidingen maar moeilijk kan weerstaan. Jasmijn is de stoere, dappere en de verstandigste van dit vr…

Artikelnummer: 910 Categorieën: , ,

Meer dan 50.000 mensen zien jaarlijks de kinderhelden Kareltje & Jasmijn voorbij komen in het Avonturenpark Hellendoorn. Kareltje & Jasmijn beleven hier ieder weekend en tijdens schoolvakanties de spannendste avonturen in hun eigen theater op het park! Kareltje is een vrolijke klungelige kok, een echte grapjas met de onhandige eigenschap dat hij verleidingen maar moeilijk kan weerstaan. Jasmijn is de stoere, dappere en de verstandigste van dit vrolijke duo. Met zijn onhandige gestuntel brengt Kareltje het tweetal of zichzelf nogal eens in de problemen wat vaak de aanleiding is tot een dol avontuur. Gelukkig weet Jasmijn het avontuur weer tot een goed einde te brengen.

De kindershow van Kareltje en Jasmijn duurt c.a. 45 min en bestaat uit een eenvoudige verhaallijn die wordt gecombineerd met swingende kinderhits, aanstekelijke dansjes en leuke spelletjes.
De show is interactief en de kinderen zullen dan ook volop betrokken worden bij de show. Zelfs aan de ouders en begeleiders is gedacht want de show bevat de nodig grappen en humor die niet alleen de kinderen zullen aanspreken. Kortom, leuk voor jong en oud!

Prijsindicatie
Vanaf € 995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor