Boek een artiest

Jeroen van Koningsbrugge

ARTIESTEN
Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor je feest of evenement? Jeroen van Koningsbrugge studeerde aan de Toneelschool in Maastricht en aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie werd hij gevraagd voor verschillende toneelrollen. Bij het grote publiek werd Jeroen bekend dankzij zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie I.C. Naast acteur is Jeroen van Koningsbrugge actief als cabaretier, regisseur, presentator en zanger. Hij tr…

Artikelnummer: 2051 Categorieën: , , ,

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor je feest of evenement? Jeroen van Koningsbrugge studeerde aan de Toneelschool in Maastricht en aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie werd hij gevraagd voor verschillende toneelrollen. Bij het grote publiek werd Jeroen bekend dankzij zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie I.C. Naast acteur is Jeroen van Koningsbrugge actief als cabaretier, regisseur, presentator en zanger. Hij treedt regelmatig samen met Dennis van de Ven op als JURK! Voor hun eerste album Avondjurk kregen ze een Gouden Plaat en ook hun tweede album Glitterjurk was een groot succes.

In 2015 maakte Jeroen furore met zijn vertolking van Wit Licht in The Passion in Enschede.
In de zomer van 2016 ging een droom van Jeroen van Koningsbrugge in vervulling: hij maakte een solo album. Jeroen verbleef een half jaar in Californië en liet verschillende artiesten langskomen om samen muziek te maken en een album op te nemen. Van dit muzikale avontuur werd ook een tv-programma gemaakt: Jeroen in California – Songs of life. In november 2016 stond Jeroen van Koningsbrugge in een uitverkocht Paradiso. Samen met een aantal van de artiesten die te horen zijn op zijn plaat gaf hij daar een eenmalig concert. In november 2019 gaf Jeroen van Koningsbrugge een bijzonder nachtgala in Carré samen met bekende vrienden. Ook was hij in dat jaar één van de artiesten van Vrienden van Amstel LIVE met o.a. Maan, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Ronnie Flex.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor