Boek een artiest

Jennie Lena

ARTIESTEN
Jennie Lena

Jennie Lena ‘stands out!’. Eigenzinnig en een eersteklas vocalist & live performer. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar zonder twijfel tot één van de beste zangeressen van Nederland. Ze groeide op met een rijk palet aan diverse muzikale stijlen. Soul, Pop, Blues, Jazz, Gospel: welke stijl ze ook zingt, haar stem ís haar stijl. Ze zingt zowel Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar Clubshows en Theatertours af m…

Jennie Lena ‘stands out!’. Eigenzinnig en een eersteklas vocalist & live performer. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar zonder twijfel tot één van de beste zangeressen van Nederland. Ze groeide op met een rijk palet aan diverse muzikale stijlen. Soul, Pop, Blues, Jazz, Gospel: welke stijl ze ook zingt, haar stem ís haar stijl. Ze zingt zowel Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar Clubshows en Theatertours af met TV-optredens. Ze stond op diverse festivals: deze zomer o.a op het North Sea Jazz Festival. Haar muziekvideo’s op Youtube en songs op Spotify/Apple Music zijn vele miljoenen keren bekeken/gestreamd.

Jennie staat o.a bekend om haar geweldige live reputatie. Of het nu gaat om aanstekelijke uptempo songs of kleine mooie kwetsbare nummers: dit natuurlijke podiumbeest neemt je mee op een muzikale reis en zingt elk nummer recht je hart binnen! Wanneer Jennie op het podium staat is één ding zeker: Haar fijne energie werkt aanstekelijk en zelf de meest ‘gereserveerde’ mensen komen in no time los, klappen en zingen mee met een glimlach op hun gezicht.

Jennie Lena is een veelgeprezen naam in de muziekwereld en wordt geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten: haar repertoire kent geen grenzen! Hierdoor is Jennie geschikt voor vrijwel elk event en samen creëren we met u de juiste setting. Een setlist op maat voor uw event behoort ook tot de mogelijkheden.

Jennie is te boeken met haar live band, of in intieme akoestische setting met pianist en/of gitarist, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Prijsindicatie
Vanaf € 2475,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor