Boek een artiest

Jacques Herb

ARTIESTEN
Jacques Herb

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te …

Artikelnummer: 46 Categorieën: , ,

Hij is ooit ontdekt door Pierre Kartner, heeft meerdere hits op zijn naam, is lid van de Orde van Oran- je-Nassau en heeft ieder podium wel eens gezien. Jacques Herb mag dan wel 77 jaar zijn maar zingen doet hij nog steeds.

Na het krijgen van zijn eerste platencontract begon de carrière echt te lopen, in de jaren 70 scoorde de zanger grote hits, waaronder zijn zelf geschreven nummer; De Toreador, Een Man Mag Niet Huilen en na- tuurlijk Manuela. Die na 2 maanden niet alleen goud maar ook platina werd. Het zorgde toen der tijd zelfs voor een stijging in de populariteit van de voornaam; Manuela!

Binnenkort zal er in samenwerking met Berk Music Productions een geheel nieuwe feestversie verschij- nen van Manuela. Jacques Herb is op het podia een feest der herkenning met vele bekende meezingers, schlagers en polonaises.

Prijsindicatie
Vanaf € 2495,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor