Boek een artiest

Jaap Reesema

ARTIESTEN
Jaap Reesema

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een #1 hit in zowel Nederland als in België en ontvingen ze een dubbel Platina plaat voor het nummer. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ ook hoog in de Top 40. Met andere liedjes zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap Nederland te ontroeren tijdens …

Artikelnummer: 3066 Categorieën: , ,

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een #1 hit in zowel Nederland als in België en ontvingen ze een dubbel Platina plaat voor het nummer. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ ook hoog in de Top 40. Met andere liedjes zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, de plaat behaalde dan ook de Gouden status. De nummers ‘Voor Je Van Me Houdt’ en ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT stonden eveneens wekenlang bovenaan de hitlijsten.

Jaap trapt 2023 af met ‘Als Je Voor Me Staat’, de eerste single van het gelijknamige album dat in februari van dit jaar uitkomt. Hij zal met zijn band tijdens zijn stijf uitverkochte ‘Als Je Voor Me Staat’ clubtour door heel Nederland optreden en daarnaast staat hij deze zomer op alle grote festivals. Jaap doet aankomend jaar mee aan diverse tv-programma’s, zo is de zanger na zijn succesvolle deelname aan ‘Beste Zangers’ ook te zien in de Belgische variant: ‘Liefde Voor Muziek’. Hij zal tevens als teamcaptain naast Jeroen van Koningsbrugge in actie komen in het nieuwe RTL-programma ‘DNA Singers’, waarin bekende Nederlanders moeten raden van welke bekende zanger of zangeres die kandidaten familie zijn. De eerste afleveringen waren een groot succes en trokken meer dan 1 miljoen kijkers.

Jaap is niet alleen in Nederland en België zeer geliefd. Onder de naam Jake Reese scoorde hij ook diverse grote hits. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Met zijn nieuwe album en een uitverkochte tour in het vooruitzicht wordt ook dit jaar weer een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Jaap Reeseman treedt alleen og op m,et band of minimaal 2 gitaristen.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor