Boek een artiest

Hitmaestro

ARTIESTEN
Hitmaestro

Ongewoon gewoon en gewoon ongewoon. Een gecompliceerde beschrijving van een ongecompliceerde DJ. Dat kan makkelijker. Komt ‘ie.

Hitmaestro, we noemen ‘m voor het gemak Stijn, is een fijne vent. Goedlachs, vriendelijk en benaderbaar. Zou het prima doen als dolfijnentrainer, dominee of dirigent maar werd diskjockey. Een – zo kunnen we ondertussen stellen – goede keuze die hem in de afgelopen jaren al naar prachtige podia in binnen- en buitenland…

Artikelnummer: 2377 Categorieën: , ,

Ongewoon gewoon en gewoon ongewoon. Een gecompliceerde beschrijving van een ongecompliceerde DJ. Dat kan makkelijker. Komt ‘ie.

Hitmaestro, we noemen ‘m voor het gemak Stijn, is een fijne vent. Goedlachs, vriendelijk en benaderbaar. Zou het prima doen als dolfijnentrainer, dominee of dirigent maar werd diskjockey. Een – zo kunnen we ondertussen stellen – goede keuze die hem in de afgelopen jaren al naar prachtige podia in binnen- en buitenland bracht. Zo werden o.a. de mainstage van WiSH Outdoor, Matrixx Live aan de Kade en de Grand Prix in Oostenrijk al aangepakt!

En waar zit ‘m dat ongewone in dan?
In het vermogen om alle soorten publiek te bedienen. Stijn is meer dan geschikt voor een kroeg of een kermis, maar ook voor festivals, kantines en tentfeesten de aangewezen man. Examenfeestje? Stijn bellen. Hamster jarig? Stijn bellen. Organiseer je een festival? Stijn bellen. Eindelijk de scheiding rond? Stijn bel… Afijn, het is duidelijk.

Maar hoe doet ‘ie dat dan?
Door zich razendsnel aan te passen aan zijn omgeving. Verwacht geen kaketoe die zijn kunstje komt doen, maar een kameleon met koptelefoon. Deze allemansvriend draait immers TikTok-hits, maar kent ook zijn klassiekers. Hij weet wanneer er een tandje bij moet, maar vergeet ook zeker niet terug te schakelen indien de situatie daar naar vraagt.

Prijsindicatie
Vanaf € 695,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor