Boek een artiest

Havenzangers

ARTIESTEN
Havenzangers

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit- singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens…

Artikelnummer: 1693 Categorieën: , ,

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit- singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning! Van festival tot voetbalkantine, overal gaan die handen hoog.
Na hits als Countrydans 2.0, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met de hit ‘Jij Bent De Zon’. Deze bestaande hit staken ze samen met Jop in een nieuw jasje.

Prijsindicatie
Vanaf € 1995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor