Navigation
.
Beschrijving

Gwen van Poorten boeken?

Wilt u Gwen van Poorten boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Gwen van Poorten direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Gwen begon haar carrière als presentatrice door de producties en presentaties te verzorgen van aftermovies voor verschillende festivals, clubtours en andere evenementen. In 2012 is Gwen begonnen als VJ bij muziekzender Xite.

Vanaf 2014 ging Gwen aan het werk bij BNN, waar ze begon met het presenteren van ‘De Social Club’. Later dat jaar werd ze één van de vaste gezichten van het programma ‘Spuiten & Slikken’. Hét televisieprogramma over seks en drugs.

In 2015 bedacht Gwen haar eigen concept, genaamd ‘Achter de Viral’. In dit online programma gaat Gwen op bezoek bij de bekende mensen achter de virals om ze beter te leren kennen. Zo interviewde zij Mr.1095 aka ??Krakaka, Henk en Ingrid, Klaasfaak en De Duifmeneer. Gwen heeft voor haar YouTube kanaal tot nu toe al verschillende series gemaakt. O.a. ‘Gwen doet de Alpen’, ‘Gwenquête’ en ‘Aan de Canta’.?

Gwen werd in 2017 presentatrice bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’, ‘3 Op Reis’ én deed mee aan ‘Roadtrippers’, een Nederlands televisieprogramma waarin twee teams van drie personen in twintig dagen tijd met een beperkt budget zover mogelijk van het startpunt verwijderd moeten zien te raken. Ook kreeg zij vanuit BNN de mogelijkheid om meerdere grote studio shows te presenteren zoals De Nationale 00’s test met Jan Versteegh en De Nationale Sekstest als solo-presentatrice.

Sinds 1 juli 2018 heeft zij de publieke omroep echter achter zich gelaten om nieuwe stappen in haar carrière te kunnen maken. De rode draad in deze nieuwe fase is haar YouTube kanaal, nu in eigen beheer waarop ze niet alleen vlogt maar ook op den duur meerdere series voor gaat maken.
Gwen is sinds haar vertrek bij BNN te zien als presentatrice bij QDance en als verslaggever voor Hudson’s Bay.

In samenwerking met het AD heeft Gwen het online programma ‘Trucker Zoekt Vlam’ opgezet. Hierin gaat zij op zoek naar truckers die wel wat liefde kunnen gebruiken. In de zomer van 2019 is zij samen met Bram Krikke verslaggever bij het RTL late night programma: De Zomer van Art.

Vanaf 2020 heeft Gwen haar eigen podcast “METZNALLEN’ waarin zij samen met haar gasten advies geeft aan haar luisteraars.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Ze voert als kleuter maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater...
Wanneer Tan zijn vwo-diploma heeft behaald, gaat hij rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn doctoraalexamen (Meester in de rechten) behaalt. In 1991 wordt hij aangenomen bij de AVRO als redacteur bij het programma "Forza", wat hij al snel ook zelf gaat presenteren.Twee jaar later stapt hij over naar Studio Sport en presenteert hij ook enige tijd het NOS Journaal. In 1999 wordt Tan tot "best geklede Nederlander" verko...
Anita Witzier is bekend als presentatrice van een breed scala aan programma’s. Zo presenteert ze voor KRO-NCRV programma’s als Anita Wordt Opgenomen, De Reünie en Voor wie steek jij een kaarsje op?. Eerder presenteerde ze onder andere Memories, Dokters vs Internet, Mag Dat?!, Blootgewoon, Hier slapen jullie en De Leukste Jaren.
Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 20...
Topchef Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse rasondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelfs 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien.Naast succesvol in de horeca is hij de afgelopen decennia niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Op zijn geheel eigen wijze helpt hij ondernemers waar hij kan, laat hij zien dat vakmanschap begint bij goede producten en apparatuur en is hij als geen ander in staat consumenten unieke smaak en producten te laten ervaren.
Eddy Zoëy mag dan hoofdzakelijk gezien worden als presentator, zo ziet hij zichzelf niet. Daar doet hij te veel verschillende dingen voor. Naast presenteren en produceren van TV-programma’s (sinds 1997) is Eddy bijv. al langer werkzaam in de muziekindustrie. Zo scoorde hij in 1992 een publishersdeal bij Polygram en schreef ‘ie voor een breed scala aan artiesten liedjes, waaronder: twee dikke nr.1-hits.
Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top