Boek een artiest

Frans Duijts

ARTIESTEN
Frans Duijts

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event.

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geb…

Artikelnummer: 80 Categorieën: , , ,

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event.

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes imitator.

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. Later is de titel veranderd naar ‘Denken dat je alles mag’. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij. Jan Smit nodigde hem uit om op te komen treden. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. In dat jaar werd de populariteit van Frans Duijts bevestigd.

Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca. Frans bracht in 2010 zijn derde album ‘Leef je Droom uit’, een rijk geproduceerd album met een mooie balans tussen ballads, mid-tempo nummers en up-tempo songs. De titel van het album voorspelde blijkbaar al het moois wat nog meer zou komen voor Frans.

In 2011 is er een single van Frans Duijts verschenen genaamd ‘Morgen is pas morgen’. Met dit nummer, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen, behaalde hij zijn eerste nummer 1 hitnotering.
Een jaar later lanceerde hij zijn vierde album met de titel ‘Alles met je delen’, een eigentijds en fris album. Dit album bereikte al binnen een week de gouden status.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Maar Frans bereikte nog een belangrijk hoogtepunt: voor zijn vijfde album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts de prestigieuze Edison Pop in de categorie Volkse muziek. In hetzelfde jaar stond de muziekbranche verbaasd van het muzikaal uitstapje van Frans met de rap single in samenwerking met DJ Mr. Polska.

Prijsindicatie
Vanaf € 8495,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor