Navigation
.
Beschrijving

Frans Bauer boeken?

Wilt u Frans Bauer boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Frans Bauer direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Het is 1973 als Frans Bauer in Roosendaal wordt geboren. Al heel snel is duidelijk dat de kleine Frans Bauer een duidelijk doel voor ogen heeft. Hij wil zanger worden. Zijn eerste single brengt hij in eigen beheer uit als hij pas negen jaar oud is. In een oplage van 500 stuks gaat Frans Bauer de deuren langs om zijn single aan de man te brengen. Een paar jaar later start hij met zanglessen en mag hij regelmatig optreden in het voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Tot zijn vijftiende brengt Frans Bauer elk jaar een single uit in eigen beheer. Inmiddels zijn deze plaatjes ware collector items. Landelijke bekendheid krijgt de nog steeds jonge Frans Bauer door zijn optreden in het populaire tv programma All You Need Is Love. A star is born!

Start van een professionele carrière
In 1992 brengt Frans Bauer onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit. In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Hierna gaat het snel. Zijn eerste tour in 1995 ‘Live in Concert’ is een daverend succes. Niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt.
Frans Bauer in Duitsland
Met het Duitstalige album ‘Liebesbriefe’ breekt Frans Bauer in 1996 door in Duitsland. Zijn album ‘Weil Ich Dich Liebe’ is binnen één week goud in Duitsland. Ook in Duitsland gaat Frans Bauer een glansrijke carrière tegemoet.

Frans Bauer en Marianne Weber
De samenwerking met Marianne Weber blijkt een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne Weber samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘Wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten. De samenwerking blijkt wederom succesvol.
Frans Bauer in Ahoy
Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy in 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. Met meer dan twee miljoen kijkers is de show een waar kijkcijferkanon!

De prijzenkast van Frans Bauer
Ondanks dat de singles van Frans Bauer niet op de radio worden gedraaid (zijn ‘volksmuziek’ zou niet in de programmering passen), blijft erkenning niet uit. De fans lopen met hem weg en dat begint steeds meer mensen op te vallen. Zijn wassen beeltenis staat inmiddels al geruime tijd in Madame Tussaud, veel van zijn album zijn goud of platina en in 2000 en in 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. En daarmee houdt de prijzenregen nog niet op voor Frans Bauer. In april van dat jaar wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer op televisie
Weet u het nog? De televisieserie De Bauers op RTL4? In 2003 is het leven van Frans Bauer en zijn gezin acht weken lang te volgen op tv. We krijgen een kijkje in het drukke leven van Frans. Zo zien we onder andere zijn tienjarig jubileum, de tien uitverkochte concerten in Ahoy, shows in Duitsland, de vakantie van het gezin en natuurlijk de bestellingen bij de plaatselijke afhaalchinees. Met deze tv serie sluiten we Frans in ons hart als sympathieke vriendelijke man die altijd klaarstaat voor zijn fans. De serie wordt een daverend succes en bekroond met een Gouden Televisierring. In 2018 is Frans Bauer na al die jaren niet van de televisie weg te denken. Met de televisieprogramma’s ‘The Curling Quiz’ en ‘Frans Bauer in Amerika’ scoort hij televisie hit na televisie hit.

Frans Bauer draagt goede doelen een warm hart toe
Dat Frans Bauer nooit te beroerd is om het andere naar de zin te maken, hebben we allemaal kunnen zien in de tv serie De Bauers. Ook voor diverse goede doelen zet hij zich tijdens zijn carrière in. Zijn hulp en betrokkenheid bij de vuurwerkramp in Enschede kwam al aan bod. Maar ook door diverse benefietconcerten, kleinschalige concerten voor zijn trouwste fans, als ambassadeur van Villa Pardoes en donaties aan Greenpeace toont Frans zijn betrokkenheid bij de samenleving.

Wat er nog meer gebeurde in het leven van Frans Bauer
In 2006 gaan Mariska en Frans Bauer een zware periode tegemoet. Er wordt bij hem een poliep op zijn stembanden geconstateerd. Frans moet het rustig aan doen en maar liefst vijftien uitverkochte concerten moeten tot zijn grote verdriet worden verplaatst. Gelukkig volgt na regen zonneschijn. Samen komen ze nog sterker uit deze moeilijke periode. Fran

Download Presskit
Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 9900,-

Aanvraag

[contact-form-7 id=”6357″ title=”Artiest boeken”]

Related Products

Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina“, “Maar toch blijf je me trouw“, “Die ene mooie vrouw“, “Dat ene moment” en...
De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op. Een jaar later volgt er een tweede single, ‘Feest Van De Liefde’.

In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de finale. Met een platencontract...
‘Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd.

Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival v...
Met het nummer ‘Waanzinnig’ doet Danny in 2003 mee aan de voorrondes van het Songfestival en valt uiteindelijk af in de laatste selectieronde. Vervolgens geeft hij zich op voor het ‘Alternatief Songfestival’ van het NCRV-programma ‘Man bijt hond’. Hij wordt eerste!

In de jaren erop volgt een aantal singles, zoals 'De ware vrouw', 'Adembenemend' en '1000 sterren'.

In april 2011 doet Danny Nicolay auditie voor ‘Wie wordt de 5de Topper’. Uit r...
Peter Beense wordt op 27 augustus 1963 in de Amsterdamse Klinkerbuurt geboren. Al op zijn achtste begint Peter met zingen. Met behulp van een cassetterecorder en mengpaneel zingt hij op zijn zolderkamertje de eerste liedjes in.

Later werd hij fan van Andre Hazes en stortte hij zich op de Nederlandstalige muziek. Zijn allereerste optreden as in Café Bolle Jan, het cafe van de vader van Rene Froger. Niet veel later werd hij bekend als zingende k...
Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje "Zij gelooft in mij " een dikke hit scoorde. Dit was voor de Nederlandse muziekindustrie een nieuw tijdperk (de après-ski). In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje "De Clown".

Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken....
Ruim 30 jaar staat top-artiest Henk Wijngaard aangeschreven als de grote gangmaker in zalen, discotheken en feesttenten in Nederland, België en Duitsland.

Met De Vlam In De Pijp is verkozen tot het favoriete nummer van transporterend Nederland, dertig jaar nadat het lied op nummer 1 heeft gestaan in de hitlijsten. Dat blijkt uit een verkiezing van de grootste transporthit aller tijden door vakblad Nieuwsblad Transport.

Henk Wijngaard is zee...
De muziek van George Baker spreekt 25 jaar na de legendarische wereldhit 'Una Paloma Blanca' onverminderd tot de verbeelding. 'Little Green Bag' scoorde in 1999 hoog in de hitlijsten nadat het was gebruikt als titelsong voor Quentin Tarantino's film Reservoir Dogs.

Naar aanleiding van dit succes werd 'Little Green Bag' voor een Japanse reclamespot van een bekend whiskeymerk, en de overweldigende reacties op deze commercial deden de platenmaat...
Willem komt uit een ondernemersgezin. Hij ging op jonge leeftijd van school en vertrok op zijn zestiende naar Duitsland om de zaak van zijn vader uit te breiden. Dat was een succes, hij verdubbelde de omvang en hij leerde vloeiend Duits spreken.

Zijn zangcarrière kwam eigenlijk per toeval op gang. Willem was bij John Spencer in de studio, waar John een plaat op ging nemen met een koor. Het koor kwam uiteindelijk niet opdagen, waardoor John vro...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top