Boek een artiest

Femke Meines

ARTIESTEN
Femke Meines

In 2011 deed Femke mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje “Tik Tak Tik”, maar ze kwalificeerde zich niet voor de finale. In 2012 probeerde ze het met het liedje “Zomerzon” maar eenmaal bij de audities vroeg de jury of ze haar nummer “Tik Tak Tik” nog een keer wilde zingen, en zo ging ze toch met het eerste liedje door. Ze plaatste zich voor de finale en werd uiteindelijk geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Junio…

Artikelnummer: 1231 Categorieën: , ,

In 2011 deed Femke mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje “Tik Tak Tik”, maar ze kwalificeerde zich niet voor de finale. In 2012 probeerde ze het met het liedje “Zomerzon” maar eenmaal bij de audities vroeg de jury of ze haar nummer “Tik Tak Tik” nog een keer wilde zingen, en zo ging ze toch met het eerste liedje door. Ze plaatste zich voor de finale en werd uiteindelijk geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2012. In de internationale finale in Amsterdam werd Meines 7e, met 69 punten.

Na deze mooie start van haar carrière volgde er in 2013 en in 2014 meerdere succesvolle singles. Ze bleef niet onopgemerkt bij het grotere publiek en werd in 2016 door Disney benaderd. Ze kreeg een rol in de Disney Channel serie “Just Like Me!”. Na deze ervaring begon het acteren te kriebelen. Ze maakte haar filmdebuut in “Elvy’s Wereld, So Ibiza” waar ze de rol van Fleur vertolkte. Ondertussen bleef ze ook hard werken aan haar eigen Youtube kanaal.

In 2020 heeft Meines voor de film Engel, naar het boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder, twee nieuwe singles uitgebracht: de officiële titelsong “Dichterbij” en “Mooi Begint Van Binnen”. In het najaar van 2020 kwam de single ‘Wat Doe Je Nou” uit. De track werd ondersteund door Brijder Jeugd. Ze was daarnaast te zien in meerdere programma’s en deed backstage verslag voor de “Kidstop20’. In 2021 staan er weer een aantal mooie projecten in de planning en werkt ze aan nieuwe muziek.

Prijsindicatie
Vanaf € 1795,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor