Navigation
.
Beschrijving

Erik Hulzebosch boeken?

Wilt u Erik Hulzebosch boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Erik Hulzebosch direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo’n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling geweest. Daarom was hij ook de grootste favoriet voor winst van de Elfstedentocht in 1997. Erik is geen tacticus. Bij de start van een wedstrijd zet hij zijn verstand op nul en beukt door tot de brandstof op is.

Tevens had Erik begin 1997 de grootste carnavalkraker met het nummer ‘Hulzebosch’ en was hij vaak te zien en te horen op tv en radio. Hoewel Erik zich nog steeds met het schaatsen bezighoudt, gaat zijn zangcarrière als een speer. Met zijn succesvolle single ‘Extase’ staat hij hoog in de hitlijsten en zijn debuutalbum zal medio augustus verschijnen.

Video

Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kl...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top