Navigation
.
Beschrijving

Erik de Zwart boeken?

Wilt u Erik de Zwart boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Erik de Zwart direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Hij wordt ook wel “Mister Veronica” genoemd. Hij is één van de bekendste DJ’s van de Nederlandse radio. Erik is dan ook de Station-voice van Radio Veronica “De hits van je leven” Tevens hoor je hem elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur met het Veronica Top 40 Hitdosier. Buiten zijn drukke werkzaamheden bij Radio Veronica is Erik ook regelmatig in het land te bewonderen als DJ/VJ.

Hij draait op de grootste 80’s & 90’s Party de beste video-clips uit deze periode. Ook is Erik inzetbaar als presentator/moderator voor openingen
en/of een bedrijfs evenement of seminar.

Kortom Erik de Zwart als VJ of presentator op u evenement of Party is altijd een feest!

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2995,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftij...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Ze voert als kleuter maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.

Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top