Navigation
.
Beschrijving

Erik Arboris boeken?

Wilt u Erik Arboris boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Erik Arboris direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Erik Arbores wordt gezien als één van de jongste dj’s van Nederland. Hij is geboren in 1997 en hij leerde zichzelf op vroege leeftijd piano spelen en noten lezen. Hij componeerde zijn eerste muziekstuk op 9-jarige leeftijd. Aanvankelijk maakt hij voornamelijk klassieke pianostukken, al snel gevolgd door dance producties die hij op de computer maakte. Tegenwoordig is hij een gevestigde en veelgevraagde naam in zowel de dance als landelijke media.

Erik Arbores is een snelle leerling die rond zijn 10e al onofficiële remixen van popartiesten en eigen soundtracks verspreidt via YouTube. Hij haalt op 13-jarige leeftijd zijn gymnasiumdiploma en start een studie Technische Natuurkunde aan de TU in Delft, die hij na een half jaar afbreekt om zich volledig op de muziek te richten. “Mijn beste beslissing ooit”, zegt hij hierover. “Al was het natuurlijk wel opvallend om zo jong als dj aan de slag te gaan.”

Doorbraak
Hij wordt opgemerkt door verschillende media. Van landelijke radio en dagbladen tot bekende tv-programma’s als De Wereld Draait Door en Ik Hou Van Holland, overal is hij een graag geziene gast die met zijn opvallende carrière de snelle wereld van de dance als geen ander weet te vertegenwoordigen. “Ik liet zien dat een dj-carrière gewoon kan op deze leeftijd. En als muziek je passie is, je die droom moet volgen. Standvastig zijn, en dat uitstralen. Ik heb daarna van veel mensen gehoord dat ik ze inspireerde omdat ik voor mijn passie heb gekozen -dat is wel bijzonder.”

Vervolgens gaat het snel. Na zijn eerste publieke optreden bij DWDD krijgt hij diverse aanbiedingen van dj’s en labels. Hij heeft zijn debuutsingle uitgebracht op het label van Armin van Buuren waarna hij voor vier dagen op #1 staat in de Nederlandse iTunes. Een jaar later tekent Erik bij ’s werelds grootste dancelabel Spinnin’ Records, de plek waar wereldsterren als Afrojack, Sander van Doorn en Martin Garrix hun doorbraak beleefden.

Optredens
Erik heeft vele bijzondere optredens gedaan sindsdien. Zijn eerste optreden is tijdens het Amsterdam Dance Event 2011, gevolgd door een optreden in een overvolle Heineken Music Hall voor dance4life, waar hij sinds 2012 officieel ambassadeur is.

Ook bijzonder, hij mag draaien voor Beatrix tijdens haar officiële laatste werkbezoek als Koningin en doet in 2012 een set in bijzijn van premier Rutte tijdens de huldiging van de Olympische medaillewinnaars in de Ridderzaal. “Ik ben redelijk onbewust de entertainment-wereld ingerold, ik besefte niet wat er allemaal gebeurde. Maar ik voelde me direct thuis op het podium. Alsof ik ervoor was gemaakt.”

In 2013 viert Erik Arbores zijn 16e verjaardag in stijl. De jonge dj laat zijn droom uitkomen met een set op Ibiza. Hier draait hij als jongste dj ooit in ’s werelds grootste club, Privilege. Enkele maanden later verschijnt zijn track ‘Get Ready’, die zeer positieve reacties losmaakt bij dj’s als Afrojack, David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike.

In 2014 gaat hij verder op het ingeslagen pad. Zijn nieuwste track ‘Galactic’ wordt enthousiast ontvangen en scoort bijna een miljoen views op YouTube. En vervolgens draait hij als speciale gast bij Guus Meeuwis’ vierdaagse concertserie in het PSV-stadion voor 40.000 man. Ook maakt hij een succesvolle remix van Bruno Mars’ ‘This Is My Love’, Jessie J’s single ‘Thunder’ en begint hij 2015 met een veel gedraaide remix van DJ Fresh’ hit ‘Gravity’.

De jonge dj ontwikkelt daarnaast ook andere talenten. “Ik ben veel songs aan het schrijven, wil me ontwikkelen als producer en in de toekomst niet alleen dance, maar ook popnummers gaan uitbrengen. Over tien jaar zou ik graag met iemand als Rihanna in de studio zitten, dat is mijn droom. Maar ik ben me nog aan het ontwikkelen. Toch zie ik steeds beter wat ik wil, en ga daar vol voor. Er gaat zeker nog een hoop moois aankomen!”

Video

Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Edwin Evers begint zijn loopbaan als disc-jockey bij de Hardenbergse ziekenomroep en draait in het weekend plaatjes in de discotheek Celebration. Via Extra 108 komt Evers bij Power FM, waarna hij in 1992 landelijk te horen is bij Veronica op Radio 3 met Evers In Het Wild.

In 1997 stapt hij over naar de KRO waar hij doordeweeks zijn ochtendprogramma Evers Staat Op gaat maken. Naast zijn presentatie zijn ook zijn imitaties zeer geliefd bij het N...
Jeroen van Inkel (7 juli 1961) (geboren als Jeroen Donderwinkel) geldt samen met o.a. Rob Stenders, Adam Curry, Frits Spits, Ruud de Wild en Edwin Evers, als ??n van de bekendste Nederlandse radiodeejays van de afgelopen twintig jaar.Zijn herkenbare stijl kenmerkte zich vooral door veel humor, filosofische opmerkingen, sfeer en een unieke mixture van jingles en muziek. Van Inkel begon zijn loopbaan op Radio Decibel en voerde vanaf eind 1983 r...
Gijs Staverman is geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Na bij een piraat, ziekenomroep en lokale omroep te hebben gewerkt, begon hij zijn landelijke carrière in 1991 bij Veronica FM. Hier begon hij op vrijdagnacht met O, Wat Een Nacht, dat hij samen met Wessel van Diepen presenteerde.

Later neemt hij de Top 40 over van Erik de Zwart: de hitlijst wordt vervolgens omgedoopt tot de Mega Top 50. Later volgen programma's als Ook Goeiemorgen!, de ...
Ruud is geboren op 2 oktober 1989 in Amsterdam. Als driejarig jongetje wist hij het al heel zeker, hij wilde acteur worden! Zijn droom ging op zesjarige leeftijd al een klein beetje in vervulling toen hij naar de NKT Theaterschool (Nederlands Kindertheater school) in Purmerend mocht.

Twee jaar later had Ruud zijn eerste acteerrol te pakken en schitterde hij op z’n achtste in een McDonald’s televisiereclame. Bij het grote publiek werd hij pas e...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Annemieke Schollaardt is een radio-dj voor de TROS. Momenteel is ze dagelijks te horen op het radioproject Uruzgan FM. Ook presenteert zij op zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur het programma Annemiek Hier! op 3FM.

Op deze zender presenteert zij op de zaterdagavond ook Weekend DNA, tussen 20.00 en 22.00 uur. Annemieke vertrok na haar studie pedagogiek naar Curaçao. Aanvankelijk voor enkele weken, maar uiteindelijk bleef ze er...
Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam. In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger.

De goede looks en het onbevang...
Geboren en getogen in Almelo, maar dat hoor je alleen nog als Michiel moe of dronken is. Een combinatie van beiden is werkelijk niet te verstaan. Tussen 6 maart 1976 en 3 oktober 2005 was Michiel onder andere krantenjongen bij de Twentsche Courant, schoonmaker, voorlezer van het popnieuws op Radio Almelo, student journalistiek, journalist, producer, webmaster, zelfstandig ondernemer en DJ bij Regio FM, Hot FM, Twickelstad FM, Totaal FM, Radio 538...
Jeroen Nieuwenhuize is in 1972 Jeroen geboren in Hoogerheide, en het plaatjes draaien zat al vroeg in zijn bloed. Het begon met drive-in shows en in 1992 kreeg hij zijn eerste programma op het regionale Omroep Zeeland. Eén van de programma's die hij presenteerde bij Omroep Zeeland was 'Muziek in Bedrijf'. In 1998 maakt hij de overstap naar het commerciële radiostation Radio 538.

Jeroen was nog maar net begonnen met het programma 'Greatest Hit...
Giel was er vroeg bij. Al op acht jarige leeftijd wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Vervolgens werkt hij als radiotechnicus bij onder andere Noordzee FM, Classic FM en Radio 10. Via New Dance Radio belandt hij later in de nacht van radio 3FM.

Daar presenteert hij programma's als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. N...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top