Navigation
.
Beschrijving

Dolf Jansen boeken?

Wilt u Dolf Jansen boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Dolf Jansen direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) – die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere beroemdheden luistert hij ook graag en weet daarom vaak de juiste vragen te stellen. Hoewel zijn haar nog wel eens van kleur wil veranderen, staat hij bekend als ‘groen’ – en ook dat is echt. Hij rijdt geen auto, eet geen vlees, en is bevlogen ambassadeur voor Oxfam Novib.

Dolf Jansen heeft schijnbaar weinig aanleiding nodig om in een spraakwaterval te veranderen, maar u zult snel genoeg merken dat hij zich goed heeft ingelezen in uw zaak en de onderwerpen die daar spelen steeds weer –verpakt in vele snelle grappen- terugkomen. Wie hem vraagt ‘iets te komen presenteren’ haalt een professional in huis die zijn huiswerk heeft gemaakt, maar die je ongeacht het onderwerp, zeker ook aan het lachen zal maken.

Dolf Jansen werd bekend met het cabaret-duo Lebbis en Jansen en later als presentator van radioprogramma Leuk is Anders (3FM, vrijdagmiddag) en Spijkers met Koppen (elke zaterdag, radio2), alsmede met de (Vara) televisieprogramma’s Later wordt het Leuk, Vara Laat en Vara Live. Ook is hij steevast te zien als presentator van grote popfestivals, zoals Pinkpop, Bevrijdingspop en Live8. Lebbis en Jansen doen het vooralsnog even zonder elkaar: Dolf Jansen heeft nu als solo artiest succes, met zijn jaarlijkse ‘oudejaars’ die traditiegetrouw door de VARA wordt uitgezonden, en zijn nieuwe voorstelling Altijd verder.

Boeken?
Van dagvoorzitterschappen en presentaties tot een (desgewenst op maat gemaakte) conference. Stand up comedy. Bedrijfsfilms. Column of artikel op maat.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag

Naam artiest

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mail (verplicht)

Datum evenement

Aanvangstijd

Plaats

Soort evenement

Opmerkingen

Related Products

Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis werd landelijk bekend toen hij aan de slag ging als presentator van MTV. Hij was te zien bij 'Moviefacts' en te horen als radio DJ op 3FM.

De afgelopen jaren was hij te zien als presentator bij RTL5 van onder andere 'Killer Karaoke', 'Expeditie Robinson' en natuurlij...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

9.0
Back to top