Boek een artiest

DJ Lars (kids DJ)

ARTIESTEN
DJ Lars (kids DJ)

Natuurlijk willen ook de jongste feestgangers uit hun dak gaan. Doordat Lars al een aantal jaren actief is en ben begonnen is als DJ in een jeugdcentrum weet hij elke Kinderdisco/Teenageparty op z’n kop te zetten. Door de goede muziek bij de goede leeftijdscategorie te zoeken heeft iedereen het al snel naar zijn zin. Door zijn vlotte en vrolijke presentatie maar ook door de leuke spelletjes en dansjes (die Larz de jonge feestgangers zal gaan lere…

Artikelnummer: 1805 Categorieën: , ,

Natuurlijk willen ook de jongste feestgangers uit hun dak gaan. Doordat Lars al een aantal jaren actief is en ben begonnen is als DJ in een jeugdcentrum weet hij elke Kinderdisco/Teenageparty op z’n kop te zetten. Door de goede muziek bij de goede leeftijdscategorie te zoeken heeft iedereen het al snel naar zijn zin. Door zijn vlotte en vrolijke presentatie maar ook door de leuke spelletjes en dansjes (die Larz de jonge feestgangers zal gaan leren) wordt het altijd een groot feest.

Vaak staan de papa’s en de mama’s ook te swingen op artiesten als : K3, Mainstreet, One Direction, finalisten van het Junior Songfestival en veel meer. In overleg met u kunnen er ook kleine prijsjes weggeven bij de diverse spelletjes die wij doen.

Prijsindicatie
Vanaf € 295,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor