Boek een artiest

DJ Hans + DJ Booth & Geluid/licht installatie

ARTIESTEN
DJ Hans + DJ Booth & Geluid/licht installatie

Goede herkenbare muziek en een flinke dosis enthousiasme zijn voor mij de ingrediënten voor een geslaagde avond. Met inmiddels 10 jaar ervaring als allround PartyDJ heb ik al menig feestje wat extra leven in mogen blazen. Ik vind het leuk om van de verschillende muziekstijlen een dansbaar geheel te maken, een vloeiende mix waarbij de nummers goed op elkaar aansluiten. Muziek is erg bepalend voor de sfeer, erg belangrijk vind ik dan ook om als DJ …

Artikelnummer: 2864 Categorieën: , , , ,

Goede herkenbare muziek en een flinke dosis enthousiasme zijn voor mij de ingrediënten voor een geslaagde avond. Met inmiddels 10 jaar ervaring als allround PartyDJ heb ik al menig feestje wat extra leven in mogen blazen. Ik vind het leuk om van de verschillende muziekstijlen een dansbaar geheel te maken, een vloeiende mix waarbij de nummers goed op elkaar aansluiten. Muziek is erg bepalend voor de sfeer, erg belangrijk vind ik dan ook om als DJ vooral in te spelen op het aanwezige publiek in plaats van vooral met de knoppen bezig te zijn.

Mijn draaistijl kenmerkt zich door razendsnel te switchen tussen de verschillende muziekgenres om zo een zo breed mogelijk publiek te kunnen vermaken. Feestmuziek, 80’s en 90’s hits, Apres Ski, urban en de klappers van dit moment maken mij tot een echte All Round DJ en breed inzetbaar.

Tot mijn referenties behoren ondermeer feestcafe’s, bruiloften, dorps- en tentfeesten en zelfs internationale ervaring in de badplaats Siofok in Hongarije en Gerlos (Apres Ski) in Oostenrijk. Daarnaast draai ik als een van de vaste DJ’s met grote regelmaat in Preston Palace samen met concepten als Het Foute uur Live, Slam on Tour en 90’s Unlimited.

Optreden DJ Hans 4 uur 895,-
Inclusief Pionier draaitafel
Inclusief Dj Booth + licht & geluidsinstallatie tot 250 personen
Exclusief 9 % btw

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

decor