Boek een artiest

Dennis Storm

ARTIESTEN
Dennis Storm

Dennis Storm werkte meer dan 10 jaar voor de publieke omroep. Voornamelijk als presentator van 3 Op Reis, het best scorende programma van Nederland 3. Dennis was jarenlang columnist voor zowel FHM als Lonely Planet en één van ‘s werelds grootste vrouwenbladen: Cosmopolitan. Eerder bracht hij de boeken Achievers (2012), Weg Ermee (2018) en DIT: Bali Backyard Building (2019) uit en in mei 2020 verscheen zijn vierde boek Als gezond verstand koning w…

Artikelnummer: 376 Categorieën: , ,

Dennis Storm werkte meer dan 10 jaar voor de publieke omroep. Voornamelijk als presentator van 3 Op Reis, het best scorende programma van Nederland 3. Dennis was jarenlang columnist voor zowel FHM als Lonely Planet en één van ‘s werelds grootste vrouwenbladen: Cosmopolitan. Eerder bracht hij de boeken Achievers (2012), Weg Ermee (2018) en DIT: Bali Backyard Building (2019) uit en in mei 2020 verscheen zijn vierde boek Als gezond verstand koning was.

Naar aanleiding van zijn werk als frequent wereldreiziger en/of zijn boeken is Dennis Storm te boeken als gastspreker. Ook is hij te boeken voor presentaties voor evenementen, beurzen, scholen, universiteiten en bedrijven. Onderwerp(en) en tijdsduur in overleg.

De lezingen van Dennis Storm liggen in het verlengde van zijn schrijfwerk (Weg Ermee, DIT, Als gezond verstand koning was. Ze gaan over de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel. Wat is er misgegaan de laatste vijftig jaar? Hoe ziet de toekomst eruit als we zo doorgaan en wat kunnen wij daaraan doen?

Naast de schoonheid van minimalisme gaan de lezingen ook over gezond verstand: over het ontbreken van een collectief doel bij de huidige jonge generaties en de plaat voor de kop die velen van ons hebben als het om de huidige toestand van de aarde gaat.

De lezingen worden aangesterkt met filmmateriaal en fragmenten uit de oude doos, en belangrijk om te weten, uiteindelijk komt alles goed.

Maatwerk
Het is mogelijk om lezingen te combineren of een thema naar keuze aan te vragen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor