Boek een artiest

De Bolle Jan Show

ARTIESTEN
De Bolle Jan Show

Café Bolle Jan gaat de theaters in en zal een ode brengen aan de dierbare geschiedenis van de gezellige historische bruine kroeg. A trip down memory lane!

Café Bolle Jan is tot op de dag van vandaag het meest bezochte en bekendste café van Amsterdam. Eigenaar Jan Froger op zijn accordeon, zong samen met zijn geliefde vrouw Mien hun smartlappen. Een café waar de wieg van vele bekende artiesten heeft gestaan. Toen René Froger groot genoeg was de…

Artikelnummer: 3049 Categorieën: , ,

Café Bolle Jan gaat de theaters in en zal een ode brengen aan de dierbare geschiedenis van de gezellige historische bruine kroeg. A trip down memory lane!

Café Bolle Jan is tot op de dag van vandaag het meest bezochte en bekendste café van Amsterdam. Eigenaar Jan Froger op zijn accordeon, zong samen met zijn geliefde vrouw Mien hun smartlappen. Een café waar de wieg van vele bekende artiesten heeft gestaan. Toen René Froger groot genoeg was de bühne te beklimmen heeft hij daar menig duet gezongen.

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieerd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp… kortom, café Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat…
De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt.

Podium dient minimaal 7 x 4 meter en een speelhoogte van 3 meter te zijn.
Gage is inclusief 2 zangers uit Cafe Bolle Jan, 1 dj die ook de presentatie verzorgt.

Techniek op inprik basis.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor