Boek een artiest

Dave Dekker

ARTIESTEN
Dave Dekker

Als we het hebben over Ciske de Rat, gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen. En terecht, want deze iconische hoofdrol was de start van de muzikale carrière van Dave Dekker. Van bekende televisieshows tot dinnershows: hij is inmiddels overal te zien. Met zijn energieke en herkenbare hits betrekt Dave ieder publiek bij zijn optredens. Hij maakt van ieder optreden een feestje, waarbij de voetjes van de vloer gaan, inclusief polonaise! Dave De…

Artikelnummer: 3232 Categorieën: , ,

Als we het hebben over Ciske de Rat, gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen. En terecht, want deze iconische hoofdrol was de start van de muzikale carrière van Dave Dekker. Van bekende televisieshows tot dinnershows: hij is inmiddels overal te zien. Met zijn energieke en herkenbare hits betrekt Dave ieder publiek bij zijn optredens. Hij maakt van ieder optreden een feestje, waarbij de voetjes van de vloer gaan, inclusief polonaise! Dave Dekker is niet alleen een geweldige artiest, maar ook een sympathieke persoonlijkheid die zich overal thuis voelt en altijd zorgt voor een fantastische sfeer.

Na zijn fantastische rol in Ciske de Rat bracht Dave Dekker samen met Danny de Munk het levenslied ‘Laat ons niet alleen’ uit. André van Duin besloot twee aanstekelijke kerstnummers voor hem te schrijven, die hij onder andere bij ‘Mooi Weer de Leeuw’ mocht laten horen. Hij bereikte vol lof de finale van het eerste seizoen van ‘The Voice Kids’, waarna hij zijn debuutalbum ‘Dit ben ik!’ lanceerde met covers van bekende hits zoals ‘Geef Mij Je Angst’ van Hazes en ‘Toen Ik Je Zag’ van Hero. Zijn repertoire bestaat niet alleen uit bekende meezingers, maar hij is ook druk bezig met het uitbrengen van eigen muziek zoals zijn nieuwste release ‘Geen Gezeik’.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor