Navigation
.
Beschrijving

Chazia Mourali boeken?

Wilt u Chazia Mourali boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Chazia Mourali direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Chazia Mourali werd geboren op 30 september 1963 in Parijs. Na het gymnasium ging ze Frans studeren, Chazia’s scriptie ging over Andre Gide. Chazia begon bij Ireen van Ditshuizen op de redactie van TV3 en vervolgens via het RTL4 nieuws (redactie) en Kenmerk (verslaggeving en presentatie) ging ze naar AT5.

Daarna kwam Chazia bij de NCRV terecht waar ze onder meer de Sollicitatieshow, Denkwijzer en Netwerk heeft gepresenteerd, en voor Jos op 1 interviewde Chazia een aantal schrijvers. Haar grote doorbraak kwam bij RTL waar zij programma’s als ‘Kat in de zak’, ‘Char’, ‘Achmea kennis Quiz’ en ‘De zwakste schakel’ presenteerde.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt.Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA.Tegenwoordig werkt ze naast de Dutch Diva’s solo en is haar optreden een feest der herkenning. Haar repertoire bestaat uit o....
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Johan Derksen, directeur en hoofdredacteur van Voetbal International en Sport International, geniet vooral bekendheid als voetbalanalyticus van het Talpa-televisieprogramma Veronica Inside. Hij werd op 31 januari 1949 geboren in Heteren en speelde betaald voetbal voor Go Ahead, Cambuur, Veendam, Haarlem en MVV.

Als journalist begon hij bij de Noord-Ooster, via Het Nieuwsblad van het Noorden belandde hij begin 1977 bij Voetbal International. D...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top