Navigation
.
Beschrijving

Carlo Boszhard boeken?

Wilt u Carlo Boszhard boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Carlo Boszhard direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op 26 juni 1969 werden Henk en Wil Boszhard de ouders van Carlo Boszhard. Carlo werd in Amsterdam geboren. Carlo groeide op in Amsterdam Noord, samen met zijn zes jaar oudere broer Ron (bekend van tv-programma’s bij de TROS).

Carlo staat vanaf zijn dertiende jaar al in het theater De Engelenbak in Amsterdam Noord. Na de basisschool is Carlo naar de Land- en Tuinbouwschool gegaan. Na die opleiding is Carlo de verzorging ingegaan. Hij heeft toen voor demente bejaarden gezorgd. Toch bleef de droom om presentator te worden bestaan. Carlo rook in die tijd wel al aan het televisievak door te figureren in onder andere de Ep Oorklep Show, Verona en Dutch Treat.

Na een videobandje op te sturen naar de redactie van Pauze TV mocht Carlo in 1989 Pauze TV presenteren. In 1991 heeft Carlo de overstap gemaakt naar RTL4. Carlo presenteerde toen de Gek Van De Week Show, wat helaas geen succes werd. Gelukkig zette Carlo door en kreeg hij nog een kans om te laten zien wat hij kon. Hij mocht met Irene samen Hitbingo gaan presenteren en in 1993 kwam hij ook bij Telekids terecht.

Telekids werd vooral populair toen Carlo en Irene begonnen met Pittige Tijden, de persiflage op de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Telekids werd op 02/10/1999 afgesloten met een groot feest, een acht uur durende live uitzending. In 1996 maakte Carlo opnieuw de stap naar volwassenentelevisie. Zijn programma’s bleken nu wel succesvol en Carlo heeft voor RTL ondertussen al vele programma’s mogen maken.l

Carlo’s hart ligt naast zijn TV werk ook bij musical. Carlo heeft in de zomer van 2002 de rol van DJ Monty overgenomen in de musical Saturday Night Fever. In de zomer van 2004 was Carlo special guest in het grootse spektakel Musicals in Ahoy’, waar Carlo stond te zingen tussen diverse grote musicalsterren. Carlo deed in januari 2005 auditie voor de rol van Lumière, de kandelaar uit de musical Beauty and the Beast en hij werd aangenomen.

In 2007 deed Carlo audities voor een nieuwe rol en hij werd na een slopende auditiereeks aangenomen voor een rol in Les Misérables. In 2008 speelde Carlo de rol van de lijkenpikkende herbergier Thénardier in de musical Les Misérables. In 2008 verzorgde de cast een optreden op het Musical Awards Gala en ook tijdens de Musical Sing-a-long trad de cast opnieuw op.

In 1996 zijn Carlo en Irene vereeuwigd als wassenbeeld in Madame Tussaud in Amsterdam. Vanaf 2008 staan de beelden van het duo er niet meer. Of ze nog in ergens in de kelder staan of omgesmolten zijn tot andere personen is niet bekend. Carlo en Irene hebben als wassenbeeld meerdere metamorfoses ondergaan. Zo waren Carlo en Irene eerst in de Telekids look te zien, later weer in de Life & Cooking look, als laatst was het duo in de glamourlook te zien.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftij...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Patricia Paay, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar – in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergree...
Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Ze voert als kleuter maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.

Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater...
René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...
Ingrid (Inge) Ipenburg is een Nederlands actrice. Ze is in 1979 afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, waarna ze nog diverse acteerworkshops volgde. Ipenburg werd vooral bekend door haar rol als Martine Hafkamp in de soap Goede tijden, slechte tijden.

Inge geeft al jaren les in acteren gericht op camera zowel privé als in groepsverband.
Daarbij werkt ze regelmatig als persoonlijke coach binnen het bedrijfsleven en geeft t...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top