Navigation
.
Beschrijving

Carlo Boszhard boeken?

Wilt u Carlo Boszhard boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Carlo Boszhard direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op 26 juni 1969 werden Henk en Wil Boszhard de ouders van Carlo Boszhard. Carlo werd in Amsterdam geboren. Carlo groeide op in Amsterdam Noord, samen met zijn zes jaar oudere broer Ron (bekend van tv-programma’s bij de TROS).

Carlo staat vanaf zijn dertiende jaar al in het theater De Engelenbak in Amsterdam Noord. Na de basisschool is Carlo naar de Land- en Tuinbouwschool gegaan. Na die opleiding is Carlo de verzorging ingegaan. Hij heeft toen voor demente bejaarden gezorgd. Toch bleef de droom om presentator te worden bestaan. Carlo rook in die tijd wel al aan het televisievak door te figureren in onder andere de Ep Oorklep Show, Verona en Dutch Treat.

Na een videobandje op te sturen naar de redactie van Pauze TV mocht Carlo in 1989 Pauze TV presenteren. In 1991 heeft Carlo de overstap gemaakt naar RTL4. Carlo presenteerde toen de Gek Van De Week Show, wat helaas geen succes werd. Gelukkig zette Carlo door en kreeg hij nog een kans om te laten zien wat hij kon. Hij mocht met Irene samen Hitbingo gaan presenteren en in 1993 kwam hij ook bij Telekids terecht.

Telekids werd vooral populair toen Carlo en Irene begonnen met Pittige Tijden, de persiflage op de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Telekids werd op 02/10/1999 afgesloten met een groot feest, een acht uur durende live uitzending. In 1996 maakte Carlo opnieuw de stap naar volwassenentelevisie. Zijn programma’s bleken nu wel succesvol en Carlo heeft voor RTL ondertussen al vele programma’s mogen maken.l

Carlo’s hart ligt naast zijn TV werk ook bij musical. Carlo heeft in de zomer van 2002 de rol van DJ Monty overgenomen in de musical Saturday Night Fever. In de zomer van 2004 was Carlo special guest in het grootse spektakel Musicals in Ahoy’, waar Carlo stond te zingen tussen diverse grote musicalsterren. Carlo deed in januari 2005 auditie voor de rol van Lumière, de kandelaar uit de musical Beauty and the Beast en hij werd aangenomen.

In 2007 deed Carlo audities voor een nieuwe rol en hij werd na een slopende auditiereeks aangenomen voor een rol in Les Misérables. In 2008 speelde Carlo de rol van de lijkenpikkende herbergier Thénardier in de musical Les Misérables. In 2008 verzorgde de cast een optreden op het Musical Awards Gala en ook tijdens de Musical Sing-a-long trad de cast opnieuw op.

In 1996 zijn Carlo en Irene vereeuwigd als wassenbeeld in Madame Tussaud in Amsterdam. Vanaf 2008 staan de beelden van het duo er niet meer. Of ze nog in ergens in de kelder staan of omgesmolten zijn tot andere personen is niet bekend. Carlo en Irene hebben als wassenbeeld meerdere metamorfoses ondergaan. Zo waren Carlo en Irene eerst in de Telekids look te zien, later weer in de Life & Cooking look, als laatst was het duo in de glamourlook te zien.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Piet: wie kent 'm niet? Met de intussen legendarische woorden:"Oan't moarn, tot morgen", sluit hij dagelijks zijn veelbekeken weerpraatje op lokatie af bj SBS-6.

Wat niet heel Nederland weet: ook op de Friese televisie- en radioomroep is de populaire collega van Erwin Krol, Reinier van den Berg en John Bernard dagelijks te horen en te zien. In zijn moederstaal natuurlijk en ook daarin is deze weerman uniek!

Een echte Fries dus! Dat onderst...
Daphne Bunskoek (1973) is presentatrice en is elke werkdag te zien van bij het RTL programma ‘5 Uur Live’. Nieuws, entertainment, infotainment en actualiteit in de ruimste zin van het woord wisselen elkaar hier af en dagelijks schuiven bekende en onbekende gasten bij Daphne aan tafel.
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...
Cornald Maas (1962) is televisiepresentator en schrijver. Hij presenteert het programma Volle Zalen, waarvoor hij gedurende een langere periode theatericonen op weg naar een voorstelling volgt. Ook presenteert hij al tien jaar live vanaf het theater- en muziekfestival ‘Oerol’. Verder kennen veel mensen Cornald van het Eurovisie Songfestival, waar hij sinds 2004 het commentaar voor doet. Eerder presenteerde hij acht jaar lang het live kunst- en cultuur tv-programma ‘Opium’ en het gala rondom de uitreiking van de Gouden Televizier Ring 2011.
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.
Wilfred Genee studeerde rechten. Sport heeft een belangrijke plaats in zijn leven ingenomen. Hij wist al op zijn twaalfde dat hij presentator wilde worden en inmiddels is hij uitgegroeid tot de beste sportpresentator op de Nederlandse buis.Wilfred Genee is te allen tijde serieus met zijn vak bezig, bereidt zich als geen ander voor en bezit een grote dosis humor en vooral ook zelfspot. Wilfred Genee laat tijdens zijn lezing schitterende beeld...
De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top