Boek een artiest

Brian More

ARTIESTEN
Brian More

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevari- eerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance in- vloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen…

Artikelnummer: 3127 Categorieën: , ,

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevari- eerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance in- vloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Met zijn 2e single “Schuil dan maar bij mij” weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie! Op de 3e plaat van Brian zingt hij over deze vreemde tijden, krop het niet op en zoek steun bij elkaar in Doe Je Mond Maar Open.

Nadat Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon vorig jaar de handen ineen hadden gesla- gen voor een unieke samenwerking, verschijnt vandaag het nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’ in een versie van Brian. Brian laat zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloe- den.

Prijsindicatie
Vanaf € 695,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor