Boek een artiest

Bobby Bueno

ARTIESTEN
Bobby Bueno

Bobby Bueno (1996) ook wel bekend als Bob van der Hoek, groeide op in Schiedam en was in zijn jeugd een getalenteerde keeper die speelde voor Feyenoord en FC Utrecht. Het is nooit tot officieel debuut gekomen nadat hij op 19-jarige leeftijd besloot te stoppen met voetbal en te verhuizen naar Amsterdam. Hier ontdekte hij zijn passie voor muziek en startte hij de muziekgroep Fokke Simons met zijn toenmalige huisgenoten. Twee jaar later besloot hij …

Artikelnummer: 3259 Categorieën: , ,

Bobby Bueno (1996) ook wel bekend als Bob van der Hoek, groeide op in Schiedam en was in zijn jeugd een getalenteerde keeper die speelde voor Feyenoord en FC Utrecht. Het is nooit tot officieel debuut gekomen nadat hij op 19-jarige leeftijd besloot te stoppen met voetbal en te verhuizen naar Amsterdam. Hier ontdekte hij zijn passie voor muziek en startte hij de muziekgroep Fokke Simons met zijn toenmalige huisgenoten. Twee jaar later besloot hij om zijn carrière voort te zetten als solo-artiest.

Zijn nieuwe werk als onafhankelijk artiest kan worden gekarakteriseerd als speelse en bewuste Pop-Rap, te herkennen in tekst en geluid aan de pop melodieën, jeugdherinneringen en spirituele thema’s.

Begin 2022 komt Bob zijn eerste verzamelwerk uit en zal hij het voorprogramma verzorgen tijdens The Dean zijn landelijke Club Tour.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor