Boek een artiest

Baas B

ARTIESTEN
Baas B

Bart Zeilstra, beter bekend als Baas B, vormde tussen 2004 en 2009 samen met Frans Frederiks het duo Lange Frans & Baas B. Met zeven top 40 hits, waarvan twee de nummer 1 positie hebben bereikt, behoren ze tot de meest populaire hiphop artiesten van Nederland. Samen hebben ze o.a. een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards gewonnen. Tegenwoordig zijn ze na afwezigheid van 10 jaar weer actief als het rap-duo Lange Frans & Baa…

Artikelnummer: 2230 Categorieën: , ,

Bart Zeilstra, beter bekend als Baas B, vormde tussen 2004 en 2009 samen met Frans Frederiks het duo Lange Frans & Baas B. Met zeven top 40 hits, waarvan twee de nummer 1 positie hebben bereikt, behoren ze tot de meest populaire hiphop artiesten van Nederland. Samen hebben ze o.a. een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards gewonnen. Tegenwoordig zijn ze na afwezigheid van 10 jaar weer actief als het rap-duo Lange Frans & Baas B.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken. Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.

RAPPEN MET DE BAAS

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B en schrijft hij tekst en muziek voor anderen. Afgelopen december stond Baas B voor het eerst weer op het podium. Dat smaakte naar meer en daarom is hij direct de studio ingedoken voor een nieuw album. Baas B schittert op het podium met de hits ’22 Baco’s’, ‘Het Land Van’, ‘Moppie’, ‘Zinloos’, ‘Mijn Feestje’ en natuurlijk ‘Mee Naar Diemen-Zuid’.

Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie: psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor