Navigation
.
Beschrijving

Ad Janssen boeken?

Wilt u Ad Janssen boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Ad Janssen direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ad Janssen werd geboren op 27 mei 1957 in Hooge-Mierde in Noord Brabant. Ad groeide daar op als oudste van de zes kinderen van moeder Jeanne Abel en vader Wil Janssen. Al op jonge leeftijd wist Ad dat hij ‘iets met eten’ wilde en het verbaasde dan ook niemand dat hij na de lagere school voor het koksvak koos.

Na het behalen van diverse koksdiploma’s heeft Ad brede ervaring opgedaan in diverse toonaangevende restaurants in Nederland. In 1988 verwierf Ad de titel Meesterkok, de hoogst bereikbare graad in het koksvak. Kort daarvoor, in 1987, deed Ad zijn intrede in de keuken van Het Kasteel van Rhoon waar hij vanaf dat moment de scepter zwaaide als chef-kok.

Inmiddels is Ad eigenaar van heel wat horecagelegenheden: Het Kasteel van Rhoon, BIGGO restaurant, Kookstudio Het Oude Regthuys, Het Wapen van Rhoon en Orangerie De Rhoonse Grienden. De restaurants zijn stuk voor stuk gevestigd op unieke locaties en bij alle zaken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ad’s motto is “gasten moeten zich altijd welkom voelen en culinair zowel verwend als verrast worden”.

Ad is een man met visie en een passie voor koken en communicatie. Als ondernemer pur sang is hij, naast zijn functie als chef-kok, zo’n 12 jaar eigenaar geweest van twee uitgeverijen waar onder andere de consumenten- en vaktijdschriften Club Cuisine, Annoncée Culinaire en De Kok werden uitgegeven.

Bovendien was Ad in die jaren de drijvende kracht achter ‘t Gilde van Nederlandse Meesterkoks, zat hij in het bestuur van o.a. de Europese gemeenschap van koks ‘Eurotoques’, de ‘Nederlandse Club van Koks’, organiseerde hij in de loop der jaren heel wat vakbeurzen, waaronder de European Fine Food Fair en nam hij het voortouw om ‘de nieuwe Nederlandse keuken’ te zetten. Sinds twee jaar is Ad voorzitter van Chateaux et Residences Gastronomiques: een samenwerkingsverband van restaurants op toplocaties. Door menigeen bestempeld als workaholic, maar door Ad zelf omschreven als ‘mijn werk: mijn hobby, mijn passie en mijn leven’…

Toch is er tegenwoordig in Ad’s leven wel een ‘hobby’ bijgekomen: ruim twee jaar geleden leerde hij zijn vriendin Yvon van Haren kennen. Onlangs verhuisden Ad en Yvon van Ad’s Koetshuis naast Het Kasteel van Rhoon, naar een privé-woning in het centrum van Rhoon.

In 1997 maakte Ad zijn televisiedebuut in het middagprogramma Tearoom bij RTL4. Vanaf voorjaar 2000 was Meesterkok Ad Janssen bijna dagelijks te zien in het TROS televisieprogramma Lunch-TV, waar de presentatie en samenstelling van de kookitems in zijn handen waren. Met de keuken als onderdeel van het decor vormden Ad’s kookkunsten en lunchgerechten een rode draad door het programma. Daarna volgden het 1000 Seconden en TROS Middag Magazine. Sinds november 2004 is Ad 3 keer per week te zien in TROS Tafel Twee en op woensdagmiddag in De Wereld van K3.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top