Boek een artiest

2 Unlimited

ARTIESTEN
2 Unlimited

Het meest succesvolle duo uit de jaren ‘90 op jouw evenement? 2 Unlimited zet een spetterende live show neer met een aaneenschakeling van wereldhits zoals ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Ray en Michèle treden volledig live op en gaan de interactie aan met het publiek. Een compleet optreden met danseressen, visuals op de achtergrond en special …

Het meest succesvolle duo uit de jaren ‘90 op jouw evenement? 2 Unlimited zet een spetterende live show neer met een aaneenschakeling van wereldhits zoals ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Ray en Michèle treden volledig live op en gaan de interactie aan met het publiek. Een compleet optreden met danseressen, visuals op de achtergrond en special effects.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL. Met reeds bevestigde tours in Europa, Azië en Australië belooft 2017 een uiterst succesvol jaar te worden voor 2 Unlimited.

Prijsindicatie
Vanaf € 10000,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor