Boek een artiest

Berget-Lewis-Euro-Entertainment.jpg

Berget Lewis blaast jury X Factor UK omver!

Zangeres Berget Lewis heeft tijdens haar auditie bij de Britse variant van X Factor de jury omvergeblazen. Tijdens haar optreden zong Berget Purple Rain van Prince en dat maakte diepe indruk op de juryleden. Berget kreeg behalve de complimenten voor haar optreden ook een ticket voor de “Bootcamp” ronde. Afgelopen zondag was het zover en bracht zij het schitterende nummer ‘A Song For You’ met volle overtuiging! Daarmee is Berget door naar de “6 Chair Challenge”.

Bekijk het optreden van Berget hier: The X Factor 2017

Diep onder de indruk
Eerder dook een stukje van Bergets auditie al op in een promofilmpje voor het programma. Daar in was al te zien dat juryleden Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh en Nicole Scherzinger diep onder de indruk zijn van de stem van Berget.

Inmiddels is Berget #1 Trending on YouTube, heeft ze meer dan 1,25 miljoen views (!) binnen 24 uur weten te creëren en is het nieuws opgepakt door meer dan 50 blogs en vlogs nationaal en internationaal. We houden jullie op de hoogte van Bergets avontuur bij X Factor UK.

Boekingsagenda 2018 geopend:
Inmiddels is de agenda voor boekingen (2018) geopend. Berget is te boeken met tape, met haar live-band, met een akoestische set, als gastsoliste, of in combinatie met haar koor. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor