Boek een artiest

andre-rieu-Euro-Entertainment

André Rieu opent Kleurdestad Festival met gratis openluchtconcert

Met een gratis openluchtconcert van André Rieu en zijn orkest, start in Enschede op 3 september het Kleurdestad Festival. Tot en met 19 september staat de stad in het teken van dit grote en veelzijdige festival, ter gelegenheid van de heropening van het stadscentrum. De voorstelling wordt gegeven op een 76 meter breed podium, omvat een indrukwekkende licht- en lasershow en is ook te volgen op twee grote plasmaschermen. In binnen- en buitenland, van Kerkrade tot Tokio trekt Rieu met deze voorstelling honderdduizenden bezoekers. Het is de eerste keer dat een concert van deze omvang van André Rieu gratis toegankelijk is.

Het concert kan worden bijgewoond op het H.J. van Heekplein in Enschede. Op het plein zijn in totaal 20.000 plaatsen, waarvan 3000 zitplaatsen. De Gemeente zorgt voor extra transport tussen station NS en het H.J. van Heekplein.

De opbouw van het immense podium (76 meter breed, 18 meter diep en 13 meter hoog) zal dinsdag 31 augustus al beginnen. In totaal zijn voor en achter de schermen ca. 450 mensen betrokken bij de voorstelling van André Rieu.

decor