Boek een artiest

Romy-Monteiro-Euro-Entertainment.jpg

A Tribute to Whutney!

Wij waren enorm verrast toen afgelopen week de GFK Dutchcharts Album top 100 uitkwam met daarin de meest verkochte albums van de week want ‘Romy Monteiro’ komt één week na release binnen op de nummer twee positie van deze lijst.Dit is met name opvallend omdat het album ‘A Tribute to Whitney’ slechts als fysieke CD is uitgebracht en dus niet via download- of streamingportals verkrijgbaar is.

Op 10 februari, 1 dag voor de 5e verjaardag van Whitney’s sterfdag, bracht Romy haar eerbetoon aan haar grote voorbeeld uit. De muziek van Whitney Houston loopt voor zangeres Romy Monteiro als een rode draad door haar leven dankzij haar rol in de musical The Bodyguard. Romy speelt reeds sinds 2015 de rol van Rachel Marron in de succesvolle musical waar ze avond aan avond het repertoire van Whitney Houston met volle overgave zingt. Zo ontstond het idee voor een album vol bekende Whitney Houston stukken. Elf bekende songs, waaronder ‘I Will Always Love You’, ‘Greatest Love of All’ en een bijzondere akoestische uitvoering van ‘I wanna dance with somebody’ zijn te horen op het album.
Romy is niet alleen te boeken voor een zangoptreden maar ook voor de presentatie van een evenement.

Kijk hier het optreden van Romy tijdens RTL Late Night!

De optredens in het land doet zij samen met 2 dansers uit The Bodyguard. Een tape-optreden van Romy is nu ook te boeken in combinatie met een live gitarist waarmee zij een aantal van de geweldige nummers van deze cd akoestisch ten gehore kan brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een akoestisch optreden te boeken.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.

info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor