Boek een artiest

Oktoberfest

Oktoberfest

Orgineel Bayerisch Oktoberfest
Met trots presenteren wij een gezellige traditionele Beierse Feestdag. Het Duitse Beieren staat naast de mooie steden en de natuur ook bekend om de vele bierbrouwerijen en de feesten hier omheen. Het bekendste feest is natuurlijk het Oktoberfest in München dat jaarlijks op grootse wijze wordt gevierd! Wij vieren dit Oktoberfest helemaal in stijl in het Twentse Buurse, dat vlakbij Enschede en de grens met Duitsland ligt.

Ontvangst in Dirndl en Lederhosen
Uw gasten worden op uw locatie ontvangen door een professioneel team van acteurs gekleed in orginele Beierse Dirndl’s en Lederhösen. Deze gastheren en -vrouwen zullen uw gasten tijdens het dagprogramma begeleiden. Per touringcar wordt u naar het Twentse Buurse gebracht.

Per huifkar met Bayerische Harmoniker
Bij aankomst in Buurse wacht bij een hartelijke begroeting! Onder gezellige deuntjes van onze traditionele Harmoniker ontvangen uw gasten een Öbstler geserveerd in een origineel Beiers aardewerkkruikje aan een koord, die de gasten mogen behouden. U stapt in meerdere gereedstaande huifkarren die u naar de uiteindelijke feestlocatie zullen brengen. Tijdens de rit zullen wij uiteraard voor de inwendige mens zorgen. Naast een drankje is onmisbaar de heerlijke Laugenbrezel, de welbekende krakeling, die zullen worden uitgeserveerd.

Westfallisch Vogelschieten
U arriveert op het Schiereiland van de feestlocatie de Haarmuhle in Duitsland. Wij serveren op het schiereiland bier, wijn en frisdrank en naar gelang de weersomstandigheden warme chocolademelk en Glühwein onder de gezellige Bayerische tonen van onze Harmonika muzikant. Aansluitend is er voor alle gasten het Westfalische Vogelschieten. Het vogelschieten is onder begeleiding inclusief geweren, munitie, vogel en voor de winnaar, de Koning, een officiële medaille. Voor beste dame van het gezelschap, de Koningin, een fleurige bos bloemen en volgt er een huldiging van het Koningspaar. Zoals het bij een echte huldiging eraan toegaat, zal ook ons Koningspaar gekroond worden en alle versierselen in de vorm van een sherp worden omgehangen.

Een heerlijk traditioneel diner
Gasten worden verwacht in Feestlocatie der Festscheune Anno 1824. Uw gasten wordt een orgineel Beiers buffet gepresenteerd met overeenkomstig de sfeer van de dag diverse gerechten : Backschinken in eigener Kruste, Kasslerbraten mit Backpflaumen Schweinshaxen mit Braten- und Pfeffersauce dazu Sauerkraut und Kartoffelpüree

De voetjes van de vloer!
Het Oktoberfest barst los en de voetjes kunnen van de vloer ! Onze Zingende Obers verzorgen in Bayerische klederdracht te samen met onze speciale Oostenrijkse DJ een wervelende show.

Oktoberfest

Wij vieren dit Oktoberfest helemaal in stijl in het Twentse Buurse, dat vlakbij Enschede en de grens met Duitsland ligt.

button_telefoon

button_boeken

Het televisieoptreden zorgde voor naamsbekendheid maar het duurde, mede door onwil van nationale radiozenders om zijn muziek te draaien, nog tot 1994 voor Bauer met Als sterren aan de hemel staan zijn eerste hit scoorde. Met het Duitstalige schlageralbum Weil Ich Dich Liebe veroverde Bauer in 1997 ook de Duitse markt. De Regenboog, een duet met Marianne Weber, was in datzelfde jaar in Nederland een nummer 1-hit. Het jaar 1997 eindigde voor Bauer echter in mineur; twee leden van zijn begeleidingsband kwamen, terugkerend van een optreden, bij een verkeersongeval om het leven. SubtitelIn maart 1998 gaf Bauer zijn eerste reeks concerten in Ahoy Rotterdam. Platenmaatschappijen hadden miljoenen over voor een contract. In 2003 was de realitysoap De Bauers over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska een veelbekeken televisieprogramma. Het programma won de Gouden Televizier-Ring 2004. Bauer werd verder veelvuldig geïmiteerd door Edwin Evers in zijn radioprogramma Evers staat op. In 2004 werd Bauer, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bauer was ook ambassadeur van Villa Pardoes. Ter gelegenheid van het 25-jarig regeringsjubileum van koningin

WEEKENDJE BERLIJN

In maart 1998 gaf Bauer zijn eerste reeks concerten in Ahoy Rotterdam. Platenmaatschappijen hadden miljoenen over voor een contract. In 2003 was de realitysoap De Bauers over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska …

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment