Boek een artiest

Dublin

Personeelsreis Dublin

Stad van de Singing Pubs
In de weekenden leeft deze stad werkelijk van top tot teen, want de Ieren weten wat uitgaan is. Dublin kun je het beste te voet verkennen : je volgt tijdens de personeelsreis Dublin eenvoudigweg één van de wandelroutes door het middeleeuwse stadscentrum. Er zijn vele prachtige monumentale panden, zoals Dublin Castle, de kathedralen van Christchurch en Trinity College. De Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent welkom in de “singing pubs”.
Dag 1: Drie dagen Ierse verhalen…
U vliegt comfortabel naar de Ierse hoofdstad, alwaar bij aankomst een lokale luxe touringcar voor u klaar staat om u naar uw hotel in het centrum van Dublin te brengen. Bij de incheck zult u verwelkomd worden met een heerlijke Irisch coffee.

Trinity College and the Book of Kells
’s Middags vertrekt u naar de levendige wijk Temple Bar waar u in Fitzers restaurant uw lunch geserveerd krijgt. Na de lunch is iedereen vrij om de wijk temple Bar te verkennen en zullen wij afspreken in het indrukwekkende gebouw Trinity College waar u een bezoek brengt aan de “Book of Kells”. The Book of Kells is rond 800 geschreven en is één van de mooiste geillustreerde manuscripten van de wereld. ’s Avonds vertrekt u vanuit uw hotel naar de traditionele Ierse pub Taylors Three Rock gelegen in de Dublin Mountains. U zult eerst genieten van een 3-gangandiner en vervolgens kunt u genieten van een goede Ierse band.

Dag 2:
Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekt u per touringcar langs de haven van Dublin, Dun Laoghaire door een mooi groen natuurlandschap naar de beroemde tuinen van Powerhouse Court & Gardens. Powerscourt House heeft een lange geschiedenis dat terug gaat tot in de 13e eeuw. De tuinen zijn vanaf 1974 open voor publiek en het landhuis is in deze periode geheel gerenoveerd zodat deze nu ook open is voor bezichtiging. Er zijn souvenirswinkeltjes en een prachtig terras alwaar u een overheerlijke lunch geserveerd krijgt. De middag is ter vrije besteding en kunt u bijvoorbeeld gaan winkelen in de beroemde winkelstraten zoals Grafton Street, Henry Street en O’Connell Street.

Racebaan Harolds Cross Greyhound Stadium
’s Avonds vertrekt u per touringcar naar Harolds Cross Greyhound Stadium. Uw gids zal u uitleggen hoe het gaat om te wedden. Iedereen krijgt een racecard waar alle races van de avond op vermeld staan. U krijgt allereerst een rondleiding zodat u alle honden te zien krijgt op wie u kunt inzetten en natuurlijk krijgt u tips. Uw diner zal geserveerd worden in het restaurant waar u een prachtig uitzicht heeft over de racebaan.

Dag 3: Whiskeybrouwerij Old Jameson Distillery
Na een uitgebreid Iers ontbijt gaan we naar Old Jameson Distilleerderij, een van de grootste whiskeybrouwerijen ter wereld. Deze ligt in het centrum van Dublin en stamt uit 1780. U luncht in het prachtige plaatse Malahide bij de haven. Dit restaurant is gebouwd op een platform op palen en heeft een prachtig uitzicht over de haven met de mooie zeilboten. Vanuit Malahide is het ca. 25 min rijden naar de luchthaven van Dublin voor u terugvlucht.

 

[responsive-flipbook id=”brochure”]

Gezelligheid? Dublin is de stad ook voor u!
Personeelsreis Dublin geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

Dublin

Personeelsreis Dublin geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment