Boek een artiest

Marrakech

Personeelsreis Marrakech

Kleurrijk te midden van Oosterse mystiek
Omringd door palmbossen en gelegen aan de voet van het Atlasgebergte is Marrakech, één van de vier Marrokaanse koningssteden, een indrukwekkende stad. In het kloppende hart van de stad, de Medina, bevinden zich talrijke bezienswaardigheden : prachtige paleizen, paradijselijke tuinen en imposante gebouwen. Op en om Jemaa El Fna, het centrale marktplein, vindt u gezellige cafés en terrasjes waar zowel overdag als ’s avonds het bruisende stadsleven plaatsvindt. Ervaar de Oosterse mystiek van deze stad, al dolend door de bedrijvige souks. Verwen uzelf culinair met een typische Marokkaanse couscous of tajine. U zult zich de koning te rijk voelen in deze sympathieke en veelzijdige koningsstad !

Dag 1: drie dagen de koning te rijk!
U vliegt comfortabel naar de luchthaven van Marrakech, waar een touringcar u staat op te wachten om u naar uw hotel te brengen. Na het inchecken is er een brunch georganiseerd in paleis Mehdi.
Deze middag maakt u een stadwandeling door het oude centrum van Marrakech. Een Engelstalige gids laat u de belangrijkste bezienswaardigheden zien : de Graftomben van de Saadiers, het Bahia Paleis met de bijbehorende paleistuinen en de Koutoubia Moskee.

Marrakech by Night
’s Avonds staan de koetsen voor u klaar om u mee te nemen voor een bijzondere stadstour “Marrakech by Night”, waarna u in Dar Ghizlaine gaat dineren. U wordt in het restaurant ontvangen door mannen met fakkels, waarna het diner plaatsvindt aan het zwembad met muzikale omlijsting. Tijdens het dessert komt plotsklaps een buikdanseres uit het niets te voorschijn die het Arabische sprookje compleet zal maken.

Dag 2
Na een uitgebreid ontbijtbuffet staat de ochtend in het teken van een bezoek aan de Medina, het hart en de ziel van Marrakech. U bezoekt het beroemde bruisende Jemaa El Fna Plein, het steegjeslabyrint van de Medina en de Souks, waar u kennis kunt maken met de diverse ambachten en ook handwerk kunt kopen.

Een bezoek aan de Hamman of de golfbaan
’s Middag kunt u genieten van een vrije middag: misschien heeft u behoefte aan een bezoek aan de Hamman of wilt u de golfbaan verkennen? ’s Avonds gaat u per touringcar naar restaurant Yacout. Dit restaurant is gevestigd in een bijzonder paleis in een wirwar van straatjes in de oude stad. Op het dakterras kunt u genieten van een welkomstdrankje met uitzicht over de stad, waarna u van de overheerlijke Marrokaanse kookkunst gaat genieten.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet wordt u per touringcar naar de luchthaven van Marrakech gebracht voor uw terugvlucht.

Maak kennis met oogverblindend Marrakech!
Personeelsreis Marrakech geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

Marrakech

Personeelsreis Marrakech geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment